Kosmetiikka

Meikäläinen meikkaa

Uuden vuoden aattoiltana päätin kokeilla tuota sumusilmämeikin tekoa ja täytyy sanoa, että opetella vielä täytyy, sillä vaikka peilistä näyttäisi ok:lta, niin viimeistään kuva paljastaa totuuden. No, uskaltauduin nyt kuitenkin esittelemään koko kasvot paljastaen meikin kokonaisuudessaan.
Jane Iredalin ihanasta meikkipaletista laitoin silmämeikin tummat osat ja ikivanha Oriflamen kimaltava Eve Dust silmäluomen liikkuvalle osalle ja silmän sisänurkkiin, silläkin uhalla, ettei aikuinen nainen saisi sitä kimalletta käyttää. No, olkaa armollisia meikkiammattilaiset, edes uutena vuotena haluan kimaltaa, rypyistä viis.
 Eyelinerina on loistava ja itkunkin kestävä Estee Lauder, jonka laittamisessa täytyy olla aina skrappina. Niin, melkein unohdin kertoa vinkin, jonka nappasin jonkin  nuoremman naisen blogista, että teipit kannattaa laittaa silmän ulkonurkkiin auttamaan silmämeikin selkeää rajaamista. Jottei luomiväri pölise siihen liian alas ja silmät vetävät lookkia alaspäin, mikä taas vanhentaa, aijai, tarkkana täytyy olla. Mutta kyllä se helpotti. Teippi täytyy käyttää kämmenselän kautta, jotta kaikki silmänympäryksille tehty alustamien ei tartu teippiin. Kyllä se teippi takertui vähän, mutta minulla oli vain perusteippiä. Onkohan tähän olemassa joku oma teippi?
Ripsiväriksi korkkasin Ilove me messuilla Oriflamelta yhteistyössä saamani ripsivärin ja uusi ripsari tekee kyllä tarkkaa ja ohutta jälkeä, ehkä meikäläisen makuun liiankin ohutta. The one 5-in-1 wonder lash mascara ripsiväri varmaankin hieman käytössä paksuuntuu, I hope.
Meikkipohjana on Jane Iredalen mineraalimeikkivoide Glow time, saatu blogiyhteistyössä ja sävy on  minulle ehkä liian vaalea, mutta menettelee. Couperosan sillä saa peitettyä hyvin. Poskipunaksi Pure Mineral, rosy glow, kulmat Oriflamen duo brown 30970, saatu blogiyhteistyössä. Huulilla on MSCHIC orange tang rajausväri, joka kyllä on meikäläisellä joka päivä käytössä, sopii monen sävyn kanssa. Huulipunaksi valitsin Sensain Momji 13, jota itse Sensaisti-bloggaaja kerran esitteli blogissaan ja sieltä väriin innostuneena kipitin ostamaan sitä itselleni.
Tässäpä koko kirjo. Nyt olisi kiva kuulla, kuinka aikuinen nainen meikkaa siellä ruuden toisella puolen?

                                                      With love,
                                                    M

19 Comments

 • Tiia K

  Jee ihana postaus ja mahtavaa nähdä kasvot kunnolla. <3 Olet onnistunut täydellisesti, wau, sumusilmät eivät onnistu täällä. Ja voi että sinulla on kaunis ja kuulas iho. Ja ihana tuo sinun punainen kihara tukka. Oletpa kaunis. <3

  Luultavasti olen joitain meikkipostauksia tehnytkin, mutta en edes uskalla palata niihin, koska vanhoista postauksista on kadonnut kuvat…

  Iho ollut nyt todella huonossa kunnossa, lopetin minipilsut, selvittääkseni onko mummovuodet jo alkaneet. Hih. Ja voi että itä finnejä naamaan on tullut. Koskaan ei ihossani ole finnejä ollut, mutta nyt on… Ihana Artdecon meikkipostaus syyhyttää ja odotan että pääsen postaamaan Artdecon meikkinapeista, mutta iho täytyy saada finnivapaaksi vyöhykkeeksi. 🙂

  Mutta osaat kyllä todella kauniisti meikata <3

  Ihanaa viikonloppua. <3

 • Marianne N

  Tyylikäs meikki, ja sinulla on aivan ihanan väriset hiukset! Meille olisi vieraita tulossa iltapäivällä. Täytyy jotenkin taikoa meikillä virkeyttä, kun on tämä valvominen lähtenyt vähän lapasesta pyhien aikana. Mukavaa viikonloppua!

 • Mysterious M

  Voi kiitos Tiia! Tiedät varmaan, että vähän on pelottavaa pläjäyttää koko pärstä esille ja pitkään olen arastellutkin sitä, mutta te ihanat bloginaiset olette näyttäneet esimerkkiä, jotta meikäläinenkin uskalsi. Hyvä, jos meikki on onnistunut, itse näkee vain niitä epäkohtia helposti. Mutta kuten kerroin, olen vielä harjoitteluasteella tuon sumusilmämeikin ja noin tummien, kuten mustan värin kanssa. Jos iho näyttää hyvältä, niin sitten Jane Iredalin meikkivoide todella peittää hyvin. Tosin iho on kyllä parantunut huomattavasti, kiitos Nimue tuotteiden ja niiden Vivania kapseleiden, uskoisin.
  Minun pitäisi kanssa jättää noin minipillerit, mutta lääkäri ei vielä suositellut, huoh. Pelkään myös mitä se tuo tullessaan. Kaipa se sinullakin kohta rauhoittuu se finnivaihe, mutta kurjaa se on. Tsemppiä.

 • Mysterious M

  Kiitoksia Marianne! Olin nuoresta asti punaisilla hiuksilla ja sitten mies kerran vihjaisi, että josko jotain muuta. No, otin tummemman lookin ja koin jotenkin hiukset peruukkimaiseksi. Kyllä se on vaan tuo rempseä punainen mun väri ja olen iloinen, kun siihen palasin. Meikkaamisessa on se hyvä puoli, että kummasti räjähtänyt olemus saadaan piiloon, kun on oikeat sutimet ja värit on käytössä. Mukavaa viikonloppua!

 • Sarin vaatekomeron kätköt

  Vau miten kaunis meikki ja nainen<3 Tuo vaatii jo sellaista taitoa mitä meikäläisellä ei ole ja sitäpaitsi sellaista primeriä ja luomiväriä ei ole vielä keksittykään joka minun luomillani paikoillaan pysyisi. Täällä siis tyydytään hyvin näkymättömään silmämeikkiin oli arki tai juhla. Olipa kiva löytää blogisi, meikkivinkit ovat aina tervetulleita<3

 • Mysterious M

  Tervetuloa Sari, kiva kun tulit! Kiitoksia, muttei meikäläinen mikään pro ole näissä meikkijutuissa, vaikka kiva onkin aina näillä leikkiä. Primerin kanssa minulla on ollut samoja ongelmia ja voin lämpimästi suositella Dermalogica skin perfect primeriä, joka käy kasvoille ja silmäluomille, jota käytän päivittäin. Spf 30 on myös todella hyvä lisä. Toinen hyvä on Naked primer, aivan mielettömän hyvä, mutta minä allergisena en pystynytkään käyttämään sitä, vaan luomet turposi, joten jos et herkistele, niin on kokeilun arvoinen. Minulla on aina ollut rasvaiset luomet ja silmät vuotaa helposti, mutta dermalogicalla meikki on pysynyt.

 • Lady of The Mess

  Kaunis meikki – ja niin olet sinäkin! Ja kyllä vaan aikuinen nainen voi luomille bling-blingiä laittaa, jos luomet ovat tuollaiset!
  Itse en enää omiin roikkuluomiini laita, mutta sinulla ei sitä ongelmaa ole. Minun sumusilmämeikkini tulee tummanharmaalla luomivarillä ja pehmennetyllä rajauksella. Ja heti, kun olen sen valmiiksi saanut, alkaa vähentäminen – tuntuu, että olen liian meikattu;)

 • Mysterious M

  Kiitos ihana Lady! Totta puhut, että sama oli täälläkin. Tuntui meikit niin tummilta, että ennenkuin mieheni eteen astuin, oli pakko pyyhkiä osa pois ja se näkyy vähän jo tuossa kuvassakin. Kaipa siihenkin sitten tottuu, tummuuteen. Meitsin silmät on niin sisässä,että tummuus kyllä vähän katoaa, toisin kuin niillä, joilla on vähemmän noita lenksuja luomissa, heh!

 • Mysterious M

  Kiitos:) Niin, on se hyvä kun on tämä blogimaailma ja sieltä kaikkia vinkkejä saa tämmöiset meikkileikkijät ja sitten voi panna tietoa jakoon. Sillä bloggarilla, jolta idean sain, oli kyllä todella kaunis meikki ja rajaukset, joita ei valitettavasti kaikkien silmiin saa, vaikka kuinka yrittäisi.

 • Teija Hakula

  Olet todella kaunis nainen M! Oikea kaunotar! Ja mikä upea iho sinulla onkaan,
  kuin kaksikymppisellä!
  Olisi kiva oppia tekemään tuollainen sumusilmämeikki. Mahtaisinko oppia?

  Mukavaa lauantain jatkoa <3

 • Mysterious M

  Kiitokset kehuista, Teija. Ihanhan tässä punastuu. Täytyy olla iloinen kamerasta, joka osaa osaa näköjään tehdä ihosta paremman kuin onkaan, heh. Tai sitten se on Jane Iredalin meikkipohja, jossa on glow efekti. Kyllä ne sumusilmät oppii tekemään, kun uskaltautuu vaan kokeilemaan. Aluksi kyllä värien tummuus säikähdytti, mutta kun meikki on valmis, niin värit tavallaan pehmenee ja eivät ole niin rajuja. Siitä vaan sutimaan:) Mukavaa lauantaita sinne myös!

 • Ninni

  Meikkaus kaipaa aina vähän harjoittelua, mutta hyvä alkuhan sulla on ja ihanaa, että uskallat käyttää värejä 🙂 Suosittelen primeria luomille, niin luomiväri levitys onnistuu paaaljon paremmin. Ja huulipunan sävy on ihan nappivalinta! Ootko kokeillu koskaan sammaleenvihreää luomiväriä? Sopis kun nenä päähän sun upean värisiin hiuksiin <3 Ihanaa viikonlopun jatkoa! 🙂

 • Mysterious M

  Juu, ilman primeria en pärjäisi ja tässä on käytetty dermalogicaa, sillä muut primerit saavat silmät vuotamaan. Kyllä se levitys onnistuu, mutta taisin häivytellä liikaa ja no…. Vihreät värit ovat minulle kauhistus ja se on inohokkiväri kaikeissa sävyissä, joten ei iske. Sitä kyllä aina ehdotetaan, mutta silmät muuttuvat liian hailakaksi. Maskeeraaja, jonka luona olin Make up forever koulusta juuri mainitsi tuosta, ettei se oikein värinä tuo minun silmiä oikeanlailla esille, Joten olin helpottunut, kun sitä ei minulle silloin laitettu, heh. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *