Kosmetiikka

Nimuen tuotetestauksia

 Yhteistyössä Nimue Skin Technology

Nyt on tullut aika kertoa ensimmäisiä kokemuksia siitä, kun siirryin  Nimue-aikaan noin kuukausi sitten. Aloitin virallisesti Nimue tuotteiden käytön heti ensimmäisen hapotushoitoni jälkeen ja koska kasvoni ovat ympäristötekijöiden vaurioittamat ja osaltaan herkät (couperosa) sain tähän sopivat perushoidon tuotteet, joilla lähdetään liikkeelle. Muita aineita ei suositella käytettävän tänä hoitojakson aikana, jotta tuotteet pääsevät tekemään sitä, mitä pitää, sekoittumatta muiden ainesosien kanssa.
Aamuisin olen pessyt kasvoni Cleansing Geelillä, joka on melkein kirkasta geeliä ja se leviteään kasvoille ja kostein sormin sitten pyöritellään reippain ottein kauttaaltaan ja lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä. Iho ei punoita tai kiristä tämän jälkeen lainkaan. Sen jälkeen tulee suihkaisu Conditioner hoitonestettä ja koska suihke saattaa kuivattaa silmänympäryksiä, tämän voi suihkauttaa vanulappuun, jolloin sitä menee armotta hukkaan, tai käsiin ja siitä sitten kasvoille tai sitten käsi silmien eteen suojaksi ja suihkaisu otsaan ja molemmille poskille ja levitä.  Kun suihke on kuivahtanut, olen välillä levittänyt Super Hydrant Seerumin kasvoille ja myös silmien ympärille, tuoksuu muuten ihanan raikkaalle, mutta vienosti. Ohuehko geelimäinen seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja pyrkii palauttamaan kosteustasapainoa iholle. Seerumia on hyvä käyttää juuri tässä siirtymävaiheessa, mutta ihan joka päivä en ole sitä käyttänyt. Seuraavana on ollut vuorossa anti-ageing  eye-cream, nopeasti imeytyvä ja hyvin levittyvä ohuehko voide, joka suojaa ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Tummat silmänaluset ovat vaalentuneet, vaikka niistä en ole pahemmin kärsinyt, ehkä turvotus on ollut aina enemmän se minun ongelmani, mutta tämä on nyt auttanut siihenkin.
Nenän päälle olen sipaissut Reduct Derma Balm rauhoittavaa ja vahvistavaa täsmävoidetta herkistyneille ihoalueille sekä couperosalle. Voiteessa on minusta todella miellyttävä makeahko tuoksu, jota en muutoin osaa kuvailla. Punaisuuteen nenällä ei ole tullut muutoksia, mutta tokkopa se heti vaikuttaakaan. Voide imeytyy hyvin, eikä aiheuta ongelmia meikin kanssa, joten liian rasvainen se ei ainakaan ole. Lopuksi päälle päivävoide, minun tapauksessani Moisturiser Plus, joka on näistä ehkä se paksuin, mutta levittyy normaalisti ja imeytyy kiiltämättä iholla.
Illan rutiinit ovat samat, paitsi meikki ei kyllä lähde kerralla, joten teen kuten puhdistusgeelipurkin kyljessä lukee, toista tarvittaessa ja minä toistan ja nyt lähtee. Tämä ei minua häiritse, kun ymmärsin, että tämähän on tavallaan kaksoispuhdistamisen tyyppistä touhua, mutta samalla tuotteella.
Yöksi levitän sitten tietenkin yövoiteen, Multi night plus ja se on myös hieman paksuhkoa verrattuna näihin toisiin kevyehköihin tuotteisiin.
Tuhkimonaamion eli Anti-age leave on mask on ollut minulla kerran viikossa käytössä ja tämän kermaisen paksu naamio on ilo levitellä kasvoille ja myös silmien ympärille ja aah, tätä ei tarvitse pestä pois. Imeydyttyään se ei onneksi tahraa vuodevaatteita ja aamulla iho on rauhoittuneen näköinen ja tuntuinen. Ennen tätä naamiota laitan  Exfoliating Enzyme kuorinnan.

Barrier suojavoidetta käytän couperosakohtiin saunaan ja kylmällä viimaisella ja pakkassäällä ulkoilua ennen, jotta ihoani ei kiristä tai jomota ulkoilun jälkeen. Toimii loistavasti ja tänään aamulla laitoin sitä myös meikin alle ja meikki pysyi ihan hyvin.
Lisäksi minulla on pieni kokeilutuubi Rejuvanating uudistavaa maskia, jota olen laittanut kerran viikossa. Voimakastuoksuinen, hieman antiseptisen oloinen savipohjainen naamio sisältää antioksidantteja ja naamio kirkastaa ja heleyttää väsynyttä pintakuivaa ihoa. Naamio kuivuu ja hieman kiristää ja sitten onkin ilo pesaista se pois ja ihailla tasaisen oloista ihoa.
Näytekoko käsivoiteesta oli myös kiva lisä tähän settiin, tosin tuoksu on aika voimakas, mutta olen oppinut pitämään siitä. Kädet kiittää.
No, mitenkäs ihoni voi? Hyvin, sillä vain pari kertaa muutama pieni näppy on yrittänyt päästä paraatipaikalle nenänpäälle tai kulmien lähelle, mutta yllättäen ne ovat rauhoittuneet nopeasti ja jättäneet estraadin. Ihon hyvinvoinnista olen saanut positiivista palautetta, varsinkin postauksessa Meikäläinen meikkaa, tuli kivoja kommentteja juuri kauniista kuulaasta ihosta ja minä olin että, oho!  Tuntuu kuin ihohuokoset olisivat pienentyneet ja ihon kosteus olisi kunnossa. Mutta senhän lopullisesti tarkistaa sitten kosmetologi. Tähän vaiheeseenhan kuuluu ihon reagoiminen, joten sillä rintamalla kaikki hyvin. Olen hyvin ihastunut näihin tuotteisiin ja jaksan tuskin odottaa seuraavaa vaihetta. Ihonhoito voi olla hyvinkin miellyttävää ja nautinnollista, myös kotona, kun löytää iholleen sopivat tuotteet.

Lisää Nimuesta löytyy www.disar.fi sivustolta.

                                          With love,
                                         M

12 Comments

 • Tiia K

  Oi ihanasti kirjoitettu juttu "näppy on jättänyt estradin". 🙂 Couperosaihosta kärsiväni tämä sarja sopisi taatusti myös minulle ja pisteitä minimalistisista puteleista. <3

  Kertakaikkiaan mielenkiintoinen sarja.

  Kivaa loppuviikkoa Mysterious M. <3

 • Mysterious M

  Mulla tahtoo olla taipumusta heittää väliin huumoria, kun muuten näistä postauksista tulis tylsiä:) Minustakin tämä on mielenkiintoinen sarja ja tuntuu kyllä hyvältä. Hintakaan ei ole ihan pilvissä naillä tuotteilla. Purkit ovat tyylikkäitä ja kyllä sekin kummasti vaikuttaa. Samiksia ollaan, couperosa on rasittava kaveri, kun siitä ei tunnu pääsevän eroon.

 • Mysterious M

  Kyllä minustakin tämä on kiinnostava ja nyt haluan nähdä hoitojutut loppuun saakka, että miten sitten iho reagoi, kun aletaan käyttää voimakkaampia hapotushoitoja. Naamio on hyvä ja minusta on plussaa, että sen voi levittää myös silmien ympärille.

 • Tuitiina

  Ennestään minulle tuntematon tuotesarja. Ihanan perusteellisesti esittelit tuotteet ja vielä omat kokemukset pienellä huumorilla!
  Naamioita on kiva käyttää ja tässähän olikin hauskaa, ettei sitä tarvinnut pestä pois, nimikin niin mukava Tuhkimonaamio!

 • Mysterious M

  Mukavaa kuulla, että löysit sen huumorin, sillä minusta on aina kivaa heittää tämmöisiin juttuihin huumoria, jottei tulisi liian torvisoittokunnan esittelypostaus. Minä taisin ristiä sen Tuhkimonamioksi, kun luin mitä kaikkea se tekee, joten eiköhän me kaikki tarvita sellaista tai toivota sellaista löytävämme. Tykästyin siihen ja kyllä tämä sarja on ollut jo ulkomailla yli 1994 vuodesta lähtien, mutta meille tullut vasta muutama vuosi sitten. En ollut itsekään tästä kuullut, mutta I love me messuilla sain tietoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *