Käsityöt

Välikässätyö: iphonelle pussi

Olen virkannut nuoremmalle tyttärelle muutamia kännykkäpusseja ja jossain vaiheessa ne joko häviävät tai hajoavat ja nyt tuli taas uusi pyyntö. Ennen joulua hän aloitti innolla virkkaamaan suojapussia kännylleen, mutta koska muut kiireet veivät tyttöä ja into pienenpienellä koukulla ja ohuenohuella langalla ei kiinnostanut pitkään, otin yhtenä iltana homman hoitaakseni sen loppuun. Pussia virkatessa pienensin sitä aavistuksen verran, jottei puhelin helposti tipahda ulos. Metallilanka on hieman karhea, joten eipähän lipsu kädestä. Lopullisen tuomion mini m antaa, kun on käyttänyt pussia jonkin aikaa.

Tästä samaisesta metallilangasta virkkasin niitä pöytätabletteja, joita nyt on vihdoin valmiina kahdeksan kappaletta. Jouluisessa kattauksessa ne saivat kehuja ja olen niin tyytyväinen niihin, että taidan pitää niitä vielä tämän talven ajan pöydällä.

                                              With love,
                                                    M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *