Sisustaminen

Kristallin kimallusta

Ainoa alennusmyynneissä tekemäni löytö oli tämä kristallilamppu, joka maksoi nyt yhden kolmasosan alkuperäisestä hinnasta ja tämä lady nappasi viimeisen hyllyllä olleen lampun kainaloonsa hyvillä mielin. Vessan kattoon yläkertaan olin tätä suunnitellut ja nyt kipitin sitten innoissani ei niin innokkaan miehen luo ja pyysin häntä asentamaan lampun kattoon.  Yli viikko meni ja sitten hän oli valmis asennushommiin: ” Ai, vessaan, no oletko varmistanut, että tämä on kostean tilan lamppu?” Minä äkisen: ”No, en. Mutta eihän siellä suihkutella seinille vettä, koska se ei ole suihkutila” Mies: ” Ei se kuule sitä tarkoita, tätä pitää nyt harkita!” Mutta minäpä keksinkin oivan idean. ” No, ei sitä tietenkään tarvitse sitten laittaa, jos se ei ole sinne sopiva. Minä hankin sitten sellaisen, jonka sinne saa laittaa. Mutta millainen se onkaan se sinun vessan lamppu, niin sinnehän sen voikin laittaa! Joo , hyvä idea” Ei kuulkaas mennyt kauaa, kun mies tuli yläkertaan ja sanoi, että tuleppas auttamaan, niin laitetaan se lamppu. Joskus pitää olla ovela.

Tässä on nyt vain kuvia lampusta katossa, sillä vessaan minulla on haaveena, tai on ollut jo pitkään, tehdä uudistusta remontoimalla koko höskä, mutta vielä se ei ole toteutunut. Joten vessa ei ole mikään kuvauksellinen tällä hetkellä. Mutta jospa se idea tästä lampusta saisi hieman myötätuulta ja projekti lähtisi etenemään…

                                            With love,
                                          M

24 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *