Muoti

The intimate Britney Spears

Alusvaateostoksilla sitä tahtoo hullaantua kaikista niistä ihanuuksista mitä on kulloinkin tarjolla ja valinta on joskus vaikeaa. Törmäsin tässä The intimate Britney Spearsin kokoelmaan, josta en ollut tietoinen. Mutta sitten muistelin saaneeni kutsun syksyllä Kööpenhaminassa pidettävään alusasujen lanseeraukseen, jota mainostettiin Britney Spearsin nimellä. No, harvapa pystyy tästä noin vain sinne lennähtämään, joten lähtemättä jäi.
Change liikkeessä sitten hypistelin  näitä hienouksia ja täytyy myöntää, että ihan kivat. Nykyisin näyttää olevan hyvin typillistä laulajatähtösten omat vaatemallistot, joten miksipä ei myös alusasut. Taitaa olla tuttua, sillä eikös se Britney, niinkuin moni muukin tähtönen, vallan alusasuissa näytä lavalla heiluvan konserteissaan. Olisin kyllä ollut niin valmis jo löytämään jotain hempeää ja vaaleampaa, kaiketi jo kevät mielessä…
Onko sinulle jo tuttu tuo Britneyn mallisto?

                                                         With love,
                                                       M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *