Kosmetiikka

PRADA CANDY

Tyttäreni sai poikaystävältään joululahjaksi hienostuneen tuoksulahjan, voi tuota nuorta rakkautta. Tähän Candy tuoksuun sekä nuoret, että jopa nelikymppiset naiset ovat ihastuneet. No, entäs me jotka mennään yli tuon ikähaitarin? Kyllä tuo minullekin kävisi, varsinkin kun pidän puuterisista lopputuoksahduksista.
Tuoksussa karamelli on tietenkin jo nimensä puolesta se voimakkain, mutta tuoksu ei ole silti turhan makea. Toffee tulee mieleen sekä aistillinen vanilja, jonka huomasin jossain mainittuna. Myskimäinen, sensuelli sekä empaattinen lämmin tuoksu. Kyllä tämä sopii hyvin sekä nuorisolle, että aikuiselle naiselle, siis myös meille äideille. Tekee mieli nuuhkia rannetta vähän väliä, kun sain lainata tuoksua. Missä tätä käyttäisi? No, ei tämä ainakaan mitenkään raskas tuoksu ole, joten ihan päivätuoksuna menisi ja nuorella myös iltatuoksuna.

                                                      With love,
                                                    M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *