Muoti

Sisustuschill: Barfota

Yhteistyössä Sisustuschill

Sisustuschill verkkokauppa tarjosi minulle yhteistyön puitteissa pakkaspäivien ratoksi pipon ja tuubin Barfota mallistosta. Pahuksen pakkaset, kun heti katosivat, vaan eivätköhän ne vielä palaa. Pipon ja tuubin lanka on hyvin pehmeää villaa ja viskoosia 50% kumpaakin, joten meikäläinenkään ei kiemurtele pipo päässä kutinasta. Lisäksi pipon reunassa sisällä oleva kangaskaistale varmistaa, ettei neulos kosketa arempaakaan ohimoa ja otsaa. Ihanan kevyet ja niin lämpimät. Huivi käy melkein takin kuin takin kanssa tyylillisesti, koska väri on niin ajaton kaunis helmenharmaa.  Pesu 30 asteessa, suositellaan pesupussia ja ei rumpukuivatusta. Nämä Barfotan tuotteet ovat nyt iloisesti 50% alessa Sisustuschill verkkokaupassa. Myös sukkaa ja lapasta löytyy, samassa sävyssä, jos haluaa koko setin.
 Kristallikimaran lukijoille on oma kiva etu, sillä verkkokaupasta tilattaessa saat ALEKRISTALLIKIMARA koodilla postikulut vain 4.90 (normaalisti 7.90, näkyy tosin ensin tuo 7.90 laskussa, mutta loppusummasta lähtee pois tuo 3 e.) Tämä etu on voimassa 23.1 saakka.

Kannattaa muuten käydä Sisustuschillin sivustolla ja tilata uutiskirje, sillä kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan 20 e ja 40 e lahjakortti ja aikaa on 21.1. kiiruhtakaa verkkosivuille, jonne pääsette tästä. Verkkokauppassa on tarjolla kaikkea pellavatuotteista keittiön tarvikkeisiin, joten se on tutustumisen arvoinen sivusto.
 Facebook sivustolla myös ajankohtaisempaa tietoa kampanjoista ja uutuuksista.

                                                      With love
                                                   M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *