Muoti

House of Brandon: DRDENIM ja Jacqueline de Yong

 Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonilta saimme yhteistyössä valita muutamia tuotteita ja mini m ilosta hihkuen valitsi itselleen nämä DRDENIM punaiset housut, farkkujen ja legginsien välimuoto sekä kankaassa  että mallissa. Nuori neiti on ollut niin iloinen tästä merkistä, sillä kuulemma ne ovat tällä hetkellä ainoat housut, jotka ovat sopivat heti, ilman mitään korjauksia ja muutostöitä ja sehän on todella tärkeää. Olo on kuin ei housuja olekaan, ei kiristä tai purista, vaikka näyttävät ihan nuolevan vartaloa.

Jacqueline de Yong paita mustalla printillä oli tyylikäs valinta peruspaidaksi niin talvella neuleen alle tai kesällä pelkästään. Miellyttävä materiaali sopii moneen menoon. Sopivat todella kivasti noiden drdenimin kaveriksi ja tyylikäs, mutta rento valinta moneen menoon.
Näitä tuotteita kannattaa käväistä katsomassa House of Brandonin verkkokaupasta. Toimitus oli uskomattoman nopeaa. Keskiviikkoiltana teimme tilauksen ja jo perjantaina tuotteet olivat meillä.
Mikäli innostuit, niin tästä linkistä pääset verkkosivuille tekemään ostoksia tai
www.houseofbrandon.com/naiset.
https://www.facebook.com/houseofbrandon?fref=ts

 
                                                  With love,
                                                M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *