Kosmetiikka

Kicksin kynsilakat: Royal velvet ja Philosophy

Viime perjantaina olimme taas törsäysreissulla mini m:n kanssa ja Kicksiin tiemme vei ja sieltä sitten nappasin mukaani alelaarista parit kynsilakat. Ihastuin tämän Royal Velvet sugar lacouerin sävyyn ja ilolla kävin lakkauspuuhiin. Mutta mitä ihmeen kökköä sieltä pullosta tuli? Oli kuin se olisi kuivahtanut koko lakka, kun kynnelle osui. Mutta hei, tämä lady oli jättänyt lukematta purkin kyljestä, että kyseessä oli sokeripinnotteinen lakkaus. Eli juuri, kun olin ne hiekat saanut karistettua kynsistäni, niin johan sirottelin sitten sokerit ja pinta on taas sellainen vähän omituinen. Mutta tähän tottuu ja ei pinta ole läheskään niin karhea kuin oli Hopeahiekka-lakassa. Valossa pinta on minusta aika kauniskin.

Käykö kellekään muulle, niinkuin minulle kuvausten suhteen, että juuri, kun luulet onnistuvasi kuvassa, niin eiköhän kamera tai pahimmassa tapauksessa oma pärstä pällistele jostain kuvauskohteen kiiltävästä kohdasta ja sen huomaa sitten vasta tässä vaiheessa? No, ei kerta tää oo viimeinen, tiedän sen…..

Vamhempi tytär m, kokeili sitten tätä helmenharmaata lakkaa, Philosophy nimeltään ja lisäsi Essien glitteriä vähän piristykseksi.  Muuten saattaisi olla liian pliisu, mutta menee se toki ilman kimalteitakin. Kicksin lakat ovat käytössä ihan ok lakkoja, mutta eihän se kesto näissä mitään huippua ole.

                                                           With love,
                                                                  M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *