Yhteistyö

House of Brandon : parkatakki Vero Modalta

Yhteistyössä House of Brandon

Aikaisemmin kerroin kuinka saimme yhteistyössä tilata House of Brandonilta muutamia vaatteita ja mini m tilasi farkut ja paidan ja minä pääsin valitsemaan itselleni parkatakin. Vero Modan mallistosta löytyi itselleni luonnonvaalea takki, joka sopi minulle just. Kermavaalea on parempi valinta meikäläiselle, sillä se on armollisempi lian suhteen, no kohtuudella.  Pelkäsin takin pituuden olevan liian lyhyt, mutta sekin meni nappiin. Takin pinatamateriaali on polyesteriä ja välissä on vanu, joka pitää minut lämpimänä. Hupussa on tekoturkis, jonka saa irrotettua. Tällä takilla voi huoleti käväistä kaupungilla sekä reippailla ulkona.

House of Brandonin verkkosivuilta löydät tämän parkatakin tai monia muita takkeja ja näyttävät olevan vielä mukavasti alessa. Kannattaa kurkistaa sivustolle täältä:
http://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/
https://www.facebook.com/houseofbrandon?fref=ts

                                                                   With love,
                                                                           M

26 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *