Kosmetiikka

Eye makeup remover pads

Meillä on välillä kädenvääntöä mini m:n kanssa siitä, mitä tuotteita on järkevä käyttää jatkuvasti ja mitkä tuotteet ovat tarkoitettu vain matkoille tai mökkkiolosuhteisiin. Yksi on meikinpuhdistusliinat, jotka pitemmällä aikavälillä tulevat aika kalliiksi, jos ne ovat päivittäin käytössä. Toki mini m käyttää kyllä edullisia merkkejä, mutta siltikin. Minusta ne eivät kyllä puhdista samalla tavalla meikkejä kokonaan pois tai sitten ne ovat olleet vain huonoja tuotteita, joten iho tietenkin reagoi tähän. Sain mini m:n kokeilemaan Dermalogican geelipuhdistusta ja iho kyllä parani huomattavasti.
Toinen juttu on sitten nämä silmämeikinpuhdistuslaput, näitähän on paljolti käytössä ja Kicksissä käydessämme viimeksi sorruin antamaan periksi ja hän sai ostaa lappunsa. Kaupassa oli käynyt moka ja tuotteet oli aseteltu vääräään kohtaan hyllyyn ja hintalapussa näiden kohdalla oli puhdistuslaput ja hinta alle 5 e. Kassalla hinta olikin melkein 8 e, joten tarkistettuamme myyjän kanssa asian hyllystä, hänen oli myytävä tuote tuolla alemmalla hinnalla. Tytär oli ollut tarkkana.
Söpö vaaleanpunainen purnukka sisältää 100 pehmeää vanulappua, tuoksu on hieman kukkaistuoksua muistuttava ja mini m:n mielestä laput puhdistavat hyvin ja silmiä ei kirvele tai jää öljymäistä tunnetta. Rasiassa on kierrettävä kansi, joten tuotteet pysyvät kosteina, mutta säilyvyys on vain kolmelle kuukaudelle. Matkalle nämä ovat juuri hyviä ja jos niistä ottaa vain osan mukaan, niin nehän voi sujauttaa pieneen minigrip-pussiin.
Itse olen tykännyt poistaa silmämeikin yleensä joko geelillä tai nestemäisellä silmämeikinpoistoaineella. Useat kasvojen puhdistustuotteet puhdistavat kyllä silmämeikinkin, mutta olen huomannut, että meikit kyllä suttaantuvat pitkin kasvoja ja joudun pesemään kasvot useampaan otteeseen, joten parempi on tehdä se heti alkuunsa omilla poistotuotteilla. Helpointa on tietenkin kolmekasi tyyppiset ripsivärit, jotka voi pestä lämpimällä vedellä, mutta veden täytyy olla aika lämmintä, ennenkuin ripsari irtoaa.
Miten sinä puhdistat ripsivärit? Onko Kicksin tuote tuttu?

                                               With love,
                                                     M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *