Lifestyle

Timberland: new shoes

Nuorempi tytär mini m, isänsä avustuksella sai tilatuksi Zalandolta joululahjaksi luvatut Timberlandin saappaat. Meille oli pienoinen yllätys, että kengät ovat niin hitti nuorison keskuudessa, ettei ollut toivoakaan löytää näitä kenkiä kaupoista ja verkkokaupatkin huutivat tyhjyyttään tämän kengän osalta. Isoja miesten kokoja kyllä löytyi, muttei sitä 37,5, mikä oli kokeiltu saman tyyppisellä Timberlandin kengällä sopivaksi kooksi. Mies sitten yhtenä päivänä oli etsinyt ja löytänyt sopivan koon, sillä vuosi sitten tilatut Uggit olivat jo kerran meikäläisen toimesta korjatut ja neiti ei tietenkään huolinut mitä tahansa jalkaan, kun nämä Timpsukat oli luvattu. Toinenkin Uggi repesi varpaan kohdalta vielä samaisena päivänä kun vihdoin tuli tieto, että kenkänne ovat saapuneet. Kiidimme paikalliseen Siwaan melkein vilkkuvalot päällä ja no, jos olisi sellaiset, olisi kyllä käytetty ja pelonsekaisella tunteella avasimme laatikon. Onhan tässä opittu, että verkkokaupasta voi saada välillä kaikkea muuta kuin sitä mitä on tilattu. Kuten kaksi saman parin cheerkenkää viime kesänä ja vielä eri merkkiäkin olivat. Mutta nämä olivat justiinsa. Tosin, pohjalliset tarvitsimme, koska koko oli himpun suurempi näissä kengissä kuin niissä, joita oli kokeiltu, mutta koska jalka saattaa vielä kasvaa nuorella, niin eipä tuo ole suuri miinus.
100% waterproof, we garantee it! Luki paketin kyljessä. No, se on todella hyvä, sillä kyllä me jo niitä sumutettiin niillä Timpsukan suoja-aineilla, mutta nyt ei sadesäällä ja loskassakaan tarvitse varoa. Mini m on niin iloinen.

                                                     With love,
                                                  M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *