Lifestyle

Ilahduta bloggaajakaveria

Minäkö keski-ikäinen blogin ihanainen Tiia, jonka hersyviä juttuja on ihanaa lueskella, lähetti minulle muissakin blogeissa pyörineen blogihaasteen, jonka nöyränä otan vastaan. Alku blogihaasteeseen on lähtenyt Tipulassa.

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
Kirjoita blogiteksti ja haasta mukaan valitsemasi bloggaajat.
Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Minäpä haastan nyt sitten Funky and fifty ja Iloa ja Unelmaa blogit. Olkaapa hyvä!

                             With love,
                                         M


7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *