Lifestyle

Hiusten uudistusta

Kävin tänään kampaajalla ja leikkautin reippaasti, no ainakin 3-4 senttiä pituudesta pois, sillä latvat olivat todella ”lahot”, niin kai voi sanoa, kuivat ja kärsineet, joten sanoin, että antaa mennä vaan. Sinne katosi melkein kaikki loput kiharatkin ja kauhulla ajattelen, miten tämän välikauden tulen toimeen. Kiharrukset kun ei aina tahdo pysyä, vaikka ne saisi onnistumaankin, mutten ikinä tälle tasolle pääsisi, kuin kampaaja kihartamisessa. Väriäkin laitettiin ja hiuksiin tuli mukavasti kiiltoa. Nyt onkin pirtsakka olo uudessa tukassa, vaikka malli nyt pysyikin suunnilleen samana.

Kampaajani Oona Unikasta suositteli tuota Four seasons kuivashampoota, (jota en osaa kyllä vielä käyttää) laittamaan tyvikohotuksen lisäämiseksi kuivaan tukkaan. Olen aina luullut sitä käytettävän rasvaa imemään hiuksesta, mutta kappas vain, sillä saa myös kokotusta aikaiseksi. Tämä kyseinen tuote on juuri sen verran tömäkkää ja onkin kyllä tarkoitettu vain ruskea-punahiusten kohotukseen. Vaaleille hiuksille en tiedä, onko vastaavaa tuotetta tarjolla. Hiukset tuntuu kieltämättä kaikkea muuta kuin siloisilta, mutta tiedän, että jostain on tingittävä ja koska suora lookki ei minulle vain käy, niin sitten tömäkkyyttä tukkaan vaan. Lakan ostin reissumatkoja varten, minipullon vaan ja merkki onkin samaa.

Label m on ollut minulla suosikkishampoo ja hoitoaine ja oli minulla kerran kihartava suihkekin, joten merkkinä se minusta on hyvä, enemmänkin. Nyt ostin sitten  Label M Volume Moussen. Tuote suihkutetaan tyveen, joilloin se muuttuu vaahtomaiseksi. Jos nyt näet punahiuksisen pystytukkaisen punkkarin tulevan vastaan, niin se on todennäköisesti meikäläinen, joka on innostunut annostelemaan tuotteita liian runsaalla kädellä.

Lopuksi törsäsin vielä Paul Mitchell kosteuttavaan hoitoaineeseen, joka on suunniteltu väri ja kiharahiukselle, joka myös siloittaa hiuksen pinnan. Kokemuksia näistä tuotteista voin raportoida sitten käyttökokeilujen jälkeen myöhemmin.

                                                             With love,
                                                                   M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *