Matkustaminen

Tänään on se päivä….

…jota on odotettu about 126 päivää, laskivat tyttäret. Saimme syksyllä ihanan idean lähteä keskitalvea taittamaan jonnekin lämpimään. Miestänikin yritimme houkutella mukaan, mutta työkiiret pitävät isukin kotosalla, joten matkalle paratiisiin lähdemme vain me kolmisin. Vähän on perhosia vatsassa, kuten aina matkalle lähtiessä. Onko kaikki pakattu ja mukana varmasti ja juurikin se tarpeellinen. Mutta yleensä en ole mitään olennaisen tärkeää unohtanut. Nyt tietenkin matkustaminen on erilaista, kun olen yksin vastuussa tytöistä, mutta onneksi tyttöjen kanssa ollaan sen verran reissattu, jotta kuviot on selvät. Ensi yö ja hieman aamupäivääkin siis vietämme lentäen, joten postauksia tulee nyt hieman harvakseltaan. Mutta palattuani, pursuan varmasti intoa kertoa matkakuulumisia täällä. Tulevlla viikolla on kyllä tiedossa arvonta, joten tervetuloa osallistumaan.

Olen yrittänyt opetella käyttämään instaa, heikonlaisesti onnistuen,mutta ehkäpä matkalla sitten innostun  ja saatte seurattavaksi kuvia. www.instagram.com ja blogin nimi Kristallikimara.

Nyt riennän viimeistelemään vielä pakkauksia, joten heippa sitten ja mukavia tulevia talvipäiviä!

               
                                                  With love,
                                                         M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *