Kosmetiikka

KRISTALLIKIMARA 2 VUOTTA!

Vaikka olemme juuri nyt reissussa, päätin synttäreiden kunniaksi pistää pystyyn arvonnan. Blogi siis täyttää kaksi vuotta ja tästä bloggaamisesta on kyllä tullut todella mielenkiintoinen ja rakas harrastus. Joskus perhe valittaa, että liiankin. Tyttäret eivät enää niin innostu blogista, mutta keksivät joskus jotain juttua tänne. Enemmän tämä on tietenkin minun juttuni, vaikka tytöt lähtivätkin tähän aluksi mukaan vähän tsemppi-mielessä. Olin pitänyt tätä bloggailua enemmän teinien hommana tai vähän päälle kakskymppisten, mutta nyt olen ilokseni huomannut, että meitä aikuisbloggaajiahan riittää nykyisin todella monenlaisten blogien pitäjiksi. Hyvä me!
Arvon yhden tehopaketin Oriflamen kosmetiikkaa; true perfection, Redken hiuspuuterin, pieni näyte drHauschkan ruusuvartalovoiteesta ja Kicksin kynsilakka Royal Velvet Sugar Lacquer (tästä postasinkin vasta ja hankin silloin niitä lakkoja kaksi, toisen tähän arvontaan).

Arvontaan siis voi osallistua kommentoimalla ja jättämällä nimimerkkiä ja s-postiosoitetta. Lukijoille kaksi arpaa ja lukijaksi voi myös liittyä arvonnan aikana. Anonyymit saavat yhden arvan. Arvonta alkaa nyt ja loppuu 10.2 klo 21.00. Onnea kaikille arvontaan osallistujille!

                                               With love,
                                              M

40 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *