Käsityöt

Yhdet vielä…

…jokohan riittää, nimittäin tämä turkoosi sukkasuma. Nämä tein vain kun muutakaan lankaa ei ollut käsillä ja neulomispuuska yllätti. Sukat säästin ihan lentokoneeseen pidettäväksi, sillä vaikka jalassa olisi lentosukat eivät meikäläisen viluvarpaille muu auta kuin villikset. Tein ihan huvikseni lettiä, helmineulosta vai onko tuo liene korineulosta tuossa kantapäässä ja tietenkin sileää neulosta. Varsissakin on jotain itsekeksimää kuviota, jotta sukissa olisi vähän erilaista särmää. Mutta nyt se on loppu, vaikka jotain keriä jäi vielä pyörimään, tämän turkoosin tekeminen., meinaan. Rajansa kaikella.

                                      With love,
                                      M

15 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *