Sisustaminen

Tammer-Tukun kevät- ja kesäuutuudet

 Yhteistyössä Tammer-Tukku

Tammikuun lopulla järjestettiin Tammer-Tukun showroomissa, Vantaan  Jumbon Flamigossa bloggaajille ja lehdistölle tilaisuus tutustua kevään ja kesän 2015 uutuuksiin. Minä en aikataulujeni vuoksi sinne silloin päässyt, mutta minulle tarjottiin mahdollisuutta yksityisesittelyyn samaan tilaan myöhemmin ja ilahtuneena otin kutsun vastaan.
Olen kova saunoja, joten oli sanomattakin selvää, että juuri nämä rento sauna tuotteet viehättivät minua. Saunominenhan on rentoutumista viimeisen päälle ja niinpä nimikkeenä rento on juurikin nappi valinta.

Tuoteryhmään kuuluu hehkuvia kuparisia saunakiuluja ja väriskaalaa oli laajennettu myös hieman räväkämpiinkin sävyihin. Saunassa voi leikitellä väreilläkin ja nämä hemaisevat sävyt kyllä todistavat sitä.

Tuoksumaailma kuuluu myös ehdottamasti saunamiljööseen, puhtauden ohella saunan tuoksuihin kuuluu ehkä savu, mikäli savusaunassa saunoo, terva, koivunlehtien kesätuoksu ja erilaiset eksoottisemmatkin tuoksut, kuten sitruuna tai eukalyptus. Sain valita itselleni sitruunatuoksun ja kannun, johon tuota tuoksua hieman lorautetaan veden sekaan ja siitä sitten kaadellaan kiukaalle. Olen tätä tuoksua tässä jo muutamia kertoja kokeillutkin ja vielä on säätämistä määrän kanssa, jottei tule liian voimakas tuoksu. Tykkään kovasti tästä ideasta ja miten kiva lahja tämä olisikaan jollekin himosaunojalle tai vaikka mökkituliaisiksi.

rento merkillä on tietenkin tarjota myös pellavaisia laudeliinoja, jossa on tyylikäs pellavafroteinen raidoitus mustalla pellavapohjalla.

Lisää väriä löytyy selkeälinjaisesti muotollussa Pisara sauna-astioissa. Nämä astiat ovat tehty kotimaisesta biokomposiitista, UPM Formista.  Kestävä ja mukavantuntuinen luonnonkuitukomposiitti on erinomainen materiaali saunan lämpöön ja kosteuteen.

Vulkaaniset kivet tuovat pehmeät löylyt saunojalle. Huokoisuuden ansioista laattakivet sitovat itseensä löylyvettä ja luovuttavat kosteutta hitaasti parantaen saunatilan kosteutta ja pehmentäen löylyjä. Nämä sopivat kaikkiin kiukaisiin tavallisten kiuaskivien joukkoon. Sähkösaunahan saattaa antaa hieman liian kuivahkot löylyt verrattuna puulämmitteisiin kiukaisiin, joten nämä voivat olla ratkaisu tuohon ongelmaan. Olisin mielelläni kotiuttanut nämä laavakivet, mutta olivat kuulemma olleet niin suosittuja blogi-päivässä, että kaikki oli menneet kuin kuumille kiville.

Tarkempia tietoja rento sauna tuotteista kannattaa katsastaa täältä:
www.rentosauna.fi

Jamie Oliver yllättää hempeillä pastellisävyillä astiastossaan. Varsinkin nämä kätevät säilytyspurkit leiville, kekseille ja sipuleille ovat tyylikäs ratkaisu ja joita kehtaa pitää myös keittiössä esillä.
Outlet-Tukku Viihdekeskus Vantaa

Flame gel ja Flame Liquid ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja sytytysnesteitä. Flame gelillä voi sytyttää takan, saunan, grillinja myös pintakosteat nuotiopuut retkillä. Hormittomissa sisustustakoissa voi käyttää Flame Liquid palonestettä. Sain myös itselleni tällaisen geelin ja nyt pitää vaan selvittää voiko meidän ronkelitakan sillä sytyttäää. Mutta kesällä grillin ainakin.
Sarjaan kuuluu vielä Erä trekking sytytysgeeli, joka on maino retkeilijälle.
Tammer-tukulla on tuotteiden yksinoikeusmyynti Suomessa.
Outlet-Tukku Viihdekeskus Vantaa

Mustang sarjaan kuuluu oikeastaan lähes kaikki grillaukseen liittyvä, niin puhdistusvälineistä pieniin pallogrilleihin kuin massiivisiin kaasugrilleihin kaikkine hienouksineen.

Tämä ulkotulipömpeli viehätti minua kovasti ja hieman jo yritin miestäni puhua ympäri, jotta hankkisimme tämän pihalle. Nimittäin ihminen kaipaa sitä avotulta, kun kesällä ei niitä kynttilöitä niin tule poltettua. Meillä kun ei ole sitä mökkiä, niin mikäs olisi sen ihanampaa, kuin istuskella avotulen ääressä pihalla, pelkäämättä piipaa-autojen saapumista ja nautiskella tuliliekkien leikittelyjä katsellen.

Lisätietoja: Tammer-tukku/Mustang

Cuisine sarjan vintage-henkiset emaliastiat tuovat jotenkin mummola-fiilikset itselle. Nämä herkät astiat sopisivatkin hyvin kesäasunnon ja mökin kattauksiin. Sarjaan kuuluu vuokia, pannuja, säilytyspurkkeja ja jopa maitotonkka.
Tuotteet ovat saatavilla toukokuusta 2015 lähtien ja näitä myy mm. Carlson, Minimani, Anttila, K-citymarket, Puuilo, Jr Kodintavaratalo.

Tammer-Tukun sisustustuotteiden valikoimissa löytyy ratkaisuja tavaroiden säilyttämiseen ja kodin somistamiseen. Vaaleaa puu ja metalli, sinkki, rustiikki ja vaneri antavat monenlaisille sisustajille mahdollisuudet luoda itseä miellyttävä kokonaisuus joko kaupunki- tai vapaa-ajan kotiin.
Tuotteet myynnissä toukokuusta 2015 lähtien.

Biohajoavasta bambukuidusta pääasiallisesti valmistetut bambukuituastiat tuovat kattaukseen pehmeyttä ja lämpöä harmonisella värimaailmallaan.  Sarjasta löytyy leipälaatikoita, läviköitä, kulhoja ja koreja. Tuotteet tulee pestä käsin.
Tuotteet ovat saatavilla toukokuusta 2015 lähtien ja näitä myyvät mm. Minimani, Carlson, Anttila, Kärkkäinen

Lopuksi vielä yrttien ystäville ja kasvattajille helppo ja kätevä Click & Grow älyruukku. Tämän avulla saat aina tuoretta yrttiä lisätä ruokaasi ja kasvatuksen, veden ja valon  määrän ruukku huolehtii itse sisäänrakennetun teknologiansa avulla. Aloituspaketissa on kaikki mitä yrttipuutarhan lumomiseen tarvitset. Saat mukana kolme yrttipatruunaa, basilika-, timjami- ja sitruunamelissapatruunat.
Saatavuus ja kuluttajatiedustelut Hobby Hall, Kärkkäinen ja Bauhaus
www.clickandgrow.com

                                                      With love,
                                                   M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *