Kosmetiikka

SWISSLASHES

Yhteistyössä Swissclinic

Pyysin saada testiin ripsiseerumia joskus vuodenvaihteen jälkeen, sillä minua kiinnosti tietää, että onko minun silmäripsilleni mahdollisuutta saada pituutta lisää. Hei, kuka nyt ei toivoisi pitkiä silmäripsiä, tuuheita ja tummia. No, tiedän kyllä, että työkaverini poika omistaa maailman mahtavimmat silmäripset ja oli alakouluiäisenä päättänyt leikat niitä, kun ne haittasivat, kun olivat niin pitkät. Juu, eipä tuollaisia huolia ole monellakaan, varsinkaan ei meikäläisellä.
 Ripseni olivat alkutilanteessa siis ihan normaalit ripset, eivät kovin pitkät, mutteivat kyllä ihan lyhyimmästä päästäkään. Käytin tätä rispsiseerumia tunnollisen takasti kolmisen viikkoa ennen matkalle lähtöä kahdesti päivässä ja matkalla se sitten vähän repsahti, tuo tahti. Harveni ja lopulta unohtui muutaman kerran. Kotiin päästyäni ja vatsataudin selätettyäni, tartuin uudelleen seerumiin ja nyt olen kohta viikon verran taas ollut ruodussa ja laittanut sitä kaksi kertaa päivässä. Seerumia laitetaan aivan kuten laittaisit eyelineria ja silmään sitä ei saisi mennä. Herkähköt silmäni eivät reagoineet tähän tuotteeseen, joten sain olla turvallisin mielin.

Lopputulos varmasti riippuu yksilöstä ja minun ripseni kasvoivat  vain hieman pituutta, mutta selvästi ovat kaartuvammat kuin ennen. Huomasin sen kun laitoin ripsiväriä, että muutosta on tapahtunut. Väri ei kylläkään muuttunut ja tuuheutta en kyllä huomaa lisääntyneen, mutta olen iloinen näistä parista millistä. Ripset näyttävät hyviltä, mutta toki ripsiväriä täytyy laittaa. Jatkossa laittelen seerumia vielä viikon ja sitten vain kerran kaksi viikossa pitääkseni ripseni vahvoina.

Mikäli haluat kokeilla SwissLahes seerumia, saat nyt sen Kristallikimaran alennuskoodilla
LashesFI  5ml seerumi hintaan 79e normaalisti 99e.
Tästä pääset verkkokauppaan: swissclinic

                                                   With love,
                                                 M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *