Matkustaminen

Gel-nails and acrylic-nails made in Thailand

Meillä oli kaikilla omia suunnitelmia ja toiveita Thaimaan matkamme suhteen ja pyrimme siihen, että jokaiselle olisi ollut jotakin tarjolla. No, ei minulla mitään erityistoiveita ollut, kunhan relata ja syödä hyvin ja nautiskella toistemme seurasta.
Mini m oli touhottanut matkan tilaamisesta saakka akryylikynsistä, joihin minä suhtauduin hieman skeptisesti, kun en ole asiaan pahemmin perehtynyt. Luomu on luomu, myös kynsissä, joten en ole ikinä ollut innostunut tekokynsistä. Tyttärelleni se tuntui olevan suurempi asia ja sovimme, että mikäli hinta on suhteellisen kohdallaan, voisimme hänelle ne laitattaa. Vanhempi tytär ei ollut niin  kiinnostunut asiasta, mutta koska hänen oma kyntensä katkesi harmittavasti, juuri ennen Wanhoja, niin hänkin innostui asiasta. Mutta mistä löytää hyvä tekijä ja sopivalla hinnalla. Hieman me seikkailtiin kaduilla ja kujilla kun sopivan tasokasta paikkaa ja hintaa etsittiin, mutta löydettiin kuitenkin sopiva paikka lopulta.
Toiselle akryylikynnet ja toiselle päädyimme teetättämään geelikynnet, koska ilmeisesti kaikki eivät osanneet akryylikynsiä tehdä, joten kävihän se näinkin.

Kahden ja puolen tunnin jälkeen m sai kultahippuiset kyntensä, jotka tehtiin sopimaan wanhainmekkoon.

Mini m sai sitten haluamansa akryylikynnet kauniilla koristeluilla. Toki molemmat tytöt viilasivat kynsiä hieman lyhemmiksi, sillä noin pitkänä ne ovat jo hankalat.

Hintakaan ei ollut kuin puolet suomen hinnoista, mutta kävi kuitenkin niin, että jo wanhaintanssien jälkeen m:ltä tippui kaksi kynttä pois, joten nämä geelilakkaukset eivät ole sittenkään kovin kestäviä.

                                                   With love,
                                                  M

28 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *