Lifestyle

Ilahtunut blogikaveri

Se olen minä! Tuo ilahtunut, meinaan. Sain lomalla ollessani paketin Minäkö keski-ikäinen blogin Tiialta ”Ilahduta blogikaveria” nimikkeellä. Lämmin kiitos ja halaus!  Sain ihanan Tiiamaisen kortin ja …

kosteuttavaa hedelmäistä Laveran vartalovoidetta. Tämä Lavera onkin minulle uusi tuttavuus, joten mukava testata uutta sarjaa.

Essien kynsinauhaöljy on sellainen luxus- tuote meitsille, etten olisi varmaankaan raaskinut siihen satsata ja nyt sain tällaisen mahdollisuuden tutustua tuotteeseen. Tämä tulee tarpeeseen, sillä aina välillä kynsinauhat tuppaa kuivahtamaan, vaikka kuinka käsivoiteita käyttäisi. Lisäksi varpaiden kynsinauhoille tämä on todella ambulanssituote. Ne minulla kuivuu ja paksuuntuu helposti näin talvisin sukissa hautoessa. Jalkainhoitoon kun herää aina sitten vasta kesän korvilla, tai no kävinhän minä siinä hoidontapaisessa siellä Thaikuissa, mutta kunnon hoitoa kyllä kohta kaivattaisi.
Ihanat tuotteet sain Tiialta ja nyt sitten vain kokeilemaan tuota vartalovoidetta, kynsinauhat ovatkin saaneet jo hellimistä Essieltä, aprikoosin tuoksuttamina.

                                           With love,
                                          M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *