Kosmetiikka

nimue sun-c

Yhteistyössä nimue skin technology

Viime kerralla, kun kävin Nimuen kasvohoidossa, sain Marikalta mukaani myös aurinkovoiteen suojakertoimella 40 kasvojen iholle.

Nimuen lehtisestä lainattua:
Auringon haittavaikutuksilta suojautuminen on olennainen osa Nimuen hoito-ohjelmaa. Nimuen tuotekehityksessä on keskitytty laatuun, turvallisuuteen ja suoja-aineiden synergiaan, jotta saaavutettaisiin paras mahdollinen UVA- ja UVB- suoja. Samanaikaisesti halutaan iholle antaa myös kosteutta ja ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä, joten Nimuen aurinkosuojat antavat iholle UV-suojauksen lisäksi myös muita ihonhoidollisia vaikutuksia. Aurinko-suojauksella on merkittävä rooli myös pigmenttihäiriöiden ennaltaehkäisyssä.

Olin ilahtunut, kun Marika kertoi, ettei tämän voiteen alle tarvitse erillistä hoitovoidetta, vaan tämä sisältää myös kosteutuksen ja sehän on mukava, kun ei matkalla tarvi läträtä monien voidepurkkien kanssa. Koostumukseltaan kevyehkö voide ei pahemmin tuoksu ja levittyy todella hyvin ja on riittoisa.Yleensä ihoni reagoi aina näiden aurinkotuotteiden kanssa ja näppylää alkaa pukkaamaan, ennenkuin aurinkoon edes ennätän, tai siltä se tuntuu, mutta nyt ei tarvinnut pelätä sitä. Ihaninta tässä oli se, että ei tarvinnut myöskään pelätä ihon palavan Aasian kuumuudessa, vaan saattoi olla mieli huoletonna useamman tunnin. Oikeastaan olen hieman ihmeissäni siitä, että vaikka tämä ei ole vedenkestävä, niin tätä ei kuitenkaan tarvinnut jatkuvasti lisätä, vaikka kasvot hieman hikoilivatkin. Minä en pahemmin kastellut meressä kasvojani,  mutta mini m, toiselta nimeltään vesipeto, suorastaan asui meressä ja hänellekin voidetta lisättiin kun muistettiin. Kaikki käytimme voidetta ja kenenkään naama ei palanut tai punoittanut reissun jäljiltä. Loistotuote ja jopa kriittinen m tykästyi tuotteeseen ja sanoi, että tätä täytyy muistaa käyttää kesälläkin.

                                           With love,
                                          M

6 Comments

 • Anne

  Hyvä vinkki!
  Meilläkin on lähtö lämpimään edessä ja hyvä voide on tarpeen etenkin lapsille.
  Viimeksi kun itse kävin kosmetologilla, suositteli hän ihan 50 suojakerrointa ellen nyt ihan väärin muista.
  Tämä siksi, että vaikka ihoni helposti palakaan , niin se on hyvin herkkä muuten.

  Mukavaa lauantaipäivää!

 • Mysterious M

  Joo, kuule 50 kerrointa minäkin edellisellä kerralla käytin ja tuntui,että paniikissa sitä lisäsin jatkuvasti. Nyt pärjäsin tuolla ja mikä mukavinta, niin ei tarvitse erikseen alle laittaa kosteusvoidetta.
  Nauttikaa reissusta!

 • Jonna H.

  Vaikuttaa kivalta tuotteelta. Itsehän tosiaan käytän aina kasvoille tarkoitettuja aurinkovoiteita kasvoille, jos laittaisin kasvoille kropalle tarkoitettuja, niin kasvot olisi heti ihan tukossa.

 • Mysterious M

  Niinpä. Noin minullekin ennen kävi ja joskus myös kasvoille tarkoitettujen tuotteiden kanssa, mutta nyt osaan olla tarkempi. Vielä kuitenkin huomaan, että jotkut rasvat tukkivat dekoltee-alueen ja näppylöitä tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *