Matkustaminen

Victoria`s secret; shopping in Thailand

Tyttärien riemulla ei ollut rajoja, kun huomasin Victoria`s secret liikkeen Central Festival kauppakeskuksessa ja hetkessä tytöt olivat sinne sujahtaneet. Myyjättäret olivat myös innoissaan ja sirkuttivat meille kaupanpäällisistä ja eduista ja kaikesta mahdollisesta. Tuli sellainen tunne, että kiva kun olette palvelualttiita, mutta antakaa meidän nyt rauhassa ensin katsoa.

Mini m oli luvannut tuoda tuliaisia kavereilleen ja mikäs sen mukavampaa, jos tietää tuliaisen ilahduttavan. Itselleen mini m valitsi tämän Enkeli-tuoksun, josta itselläni on vartalovoide. Tosin voide on niin huumaavan tuoksuinen, että koko talo tuoksuu sille, kun sitä vartalolleen sipaisee. Ehkä vartalovoiteena hieman liiankin voimakas, vaikka hyvä tuoksu onkin.

m valitsi vartalovoiteen Bombshell kauniilla kimalteella. Minäkin löysin pikkareita, jotka olivat ihan normaalin ihmisen kokoa, eikä sellaisen miniatyyrille tarkoitettuja versioita. Kolmet lähti kassiin tarjoushintaan.

Eikä tässä vielä kaikki, kun ostit tietyn summan yli sait vielä kaupan päälle korun. No jee, tästä olivat tyttäret ihan myytyjä ja kyllä se koru minuakin miellytti. Sovittiin, että se olisi vähän yhteiskäytössä, mutta saa nähdä näenkö sitä enää.

                                                                     With love,
                                                                M

14 Comments

 • Tuulia

  Tuota voi jo kutsua itsensä hellimiseksi! 🙂 Vaan Victoria's Secretissä se on enemmän kuin paikallaan. Ihania ylellisiä tuotteita olette ostaneet, niistä on kiva nauttia kotimaan maisemissakin.
  Oletteko vielä Thaimaassa?

 • Tiia K

  Tuo koru on aivan ihana. Jenkkilässä kun ostelin oli juurikin näitä kaupanpäällisiä paljon, jotka yllyttävät ostamaan lisää ja lisää. Mutta perushintakin oli kyllä hävyttömän halpa.

  Kuten tiedät nyt kalsongiasiani, niin tuolla pikkaripuolella en käynyt vain tuoksupuolella ja kyllä nuo tuoksut aikuisellekin passaa. 🙂

  Iloista sunnuntaita. <3

 • Mysterious M

  Kyllä nämä ihan järkevän hintaisia ostoksia oli, kun mini m vielä osti niitä tuliaisiakin.Tosin , jos tämä kauppa olisi suomessa, hinta olisi sitten toinen näille ostoksille. Koru on kaunis ja vientiä sille taitaa riittää:)
  Mukavaa sunnuntaita<3

 • Mysterious M

  Kuulostaa tutulta ja vähän ärsyttää, kun niihin aina itsekin silloin tällöin sorruin. Nyt koru tuli vähän vahingossa kaupanpäälliseksi, sillä en tietoisesti siihen pyrkinyt. Kiva ylläri:)

 • Mia

  Ihana koru ja muutenkin kivoja ostoksia! 🙂 Victoria's Secretin pikkuhousut on kyllä niin mukavan tuntuisia ja kauniita. Välillä tilailen niitä Jenkkien VS-sivustolta, mutta tullimaksut ja alvit nostavat alusvaatteiden hintaa aika tuntuvasti. Kerralla kannattaa ehdottomasti tilata enemmän. Tai toinen vaihtoehto on lähteä reissuun ja hamstrata Victoria's Secretin liikkeestä kasa, jolla pärjää vuoden! 😀 Hah hah. Eikös Tukholmaan avattu VS:n liike jokin aika sitten? Mutta siellä on kuulemma aika suppea valikoima alusvaatteita. Harmi!

 • Anne

  Oi että mitä ihania!
  Meidän tyttö 12 v. On tilaututtanut isällään kaikki maholliset Victoria's Secretin tuoksut Nordicfeelin netistä.
  Minäkin vähän nyrpenä, tytöllä enemmän tuoksuja kuin Äiteellä! No ei vaiskaan, mutta tuo koru on tosi kaunis.
  Muista nyt itsekin sitä käyttää!

 • Mysterious M

  Oijoi, olet varmaan lähdössä Thaimaahan, ihanaa! Mietin juuri tyttären kanssa, että suurinpiirtein samoissa hinnoissa ollaan suomen vs:n kanssa. Noita tarjouksia siellä oli ja muistaakseni kolmet pikkarit sain parilla kympillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *