Kosmetiikka

EUCERIN aurinkosuojat

Yhteistyössä Eucerin

Sain ennen Thaimaan matkalle lähtöä mukaani testattavakseni aurinkosuojavoiteita vartalolle. Me kaikki kolme kun kärsimme näin talven keskellä ja aina auringonoton alussa aurinkoallergiasta. Ei sitä aina tule, mutta yleensä iho jotenkin joutuu shokkiin liiallisesta auringon määrästä ja reagoi todella rasittavalla ja tuskallisella aurinkoihottumalla. Tämän kanssa ei kannata leikitellä, joten halusimme mukaan toimivat tuotteet. Olen joskus aiemminkin käyttänyt tytöillä, kun he olivat vielä pieniä, tätä Eucerin sarajaa, joten minulla oli luottavainen mieli näiden voiteiden suhteen.

Eucerin tietoisku, lainattu lehditötiedotteesta:
Allergiaan taipuvaisen ihon erityisvaatimuksiin kehitetty Eucerin Sun Sensitivity Greme-Gel suojaa tehokkaasti monimuotoista valoihottumaa ja acne aestivalis-tautia vastaan. Voiteen vaikuttavat ainesosat ovat alphaglykosyylirutiini (ARG) ja E-vitamiini, jotka yhdessä vahvistavat ihon omaa suojamekanismia.
Auringon aiheuttamat ihoreaktiot kuten aurinkoallergia ja aurinkoherkkyys ovat yleistyneet viime vuosina. Aurinkoallergian laukaisevat useimmiten UV-säteistä peräisin olevat vapaat radikaalit, jotka aiheuttavat oksidatiivistä stressiä. Oksidatiivinen stressi aiheuttaa soluvaurioita, jonka seurauksena ihosoluissa käynnistyvät allergiset reaktiot. Eucerin Sun Sensitivity Creme-Gel on kehitelty erityisesti aurinkoherkälle iholla ja antaa tehokkaan suojan aurinkoallergiaa vastaan.
Eucerin Sun Sensitivity voiteen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tehokkaaseen kasviperäiseen antioksidanttiin alphaglykosyylirutiiniin (ARG). Uhdessä E-vitamiinin kanssa se vahvistaa ihon omaa suojaa vapaita radikaaleja, aurinkoherkkyyden merkittävimpiä aiheuttajia vastaan. Aurinkovoide suojaa tutkitusti aurinkoallergioita, esim. valoihottumalta (PLE) ja kesäaknelta. Voide ei sisällä hajusteita eikä emulgaattoreita allergian ja ihoärsytyksen minimoimiseksi. Vedenkestävän voiteen teho on osoitettu kliinisesti aurinkoallergiasta kärsivillä potilailla.

Käytimme tätä siis Thaimaan reissullamme suojakertoimella 50 ensimmäiset päivät ja aurinkoallergiaa ei meille tullut. Mutta kun kolmantena päivänä tytöt halusivat testailla toisia purkkeja, niin kappas vain aurinkoallergia ilmoitti olemassaolostaan käsivarsilla ja hieman jaloissa. Tällöin katsoimme viisaammaksi palata tämän tuotteen pariin. Tämä siis toimii tehokkaasti estäen ihottuman puhkeamista, mutta sen kanssa ei kannata pelleillä. m poltti kyllä hieman kaulaansa ja epäilen tämän johtuvan hikoilusta ja siitä, että m oli makaili paikoillaan. Kun taas mini m hillui alloissa ja oli liikkeessä suurimman osan rannalla olosta ja säilyi polttamatta ihoaan. Itse myös poltin selkääni läiskän, sillä ilmeisesti en sitten ylettänytkään tarpeeksi hyvin selkääni rasvaamaan, joten punanahkana olimme. Koska tämä tapahtui ensimmäisenä päivänä, olimme tästä muina päivinä varuillamme ja laitoimme voidetta kunnolla ja palamista ei enää tapahtunut. Voide on koostumukseltaan kermamaista ja hieman tahmeaa kestäen hetken ennenkuin se imeytyy.
Tätä tuotetta aion kyllä suositella aurinkoallergiaan herkistyneelle työkaverilleni, joka kulkee kesäisin aina pitkä paita päällä.

Lisäksi suihkuttelimme vartalolle myös Sun Spray:tä ja kertoimet olivat myös 50, sillä siinä kuumuudessa ei oikein muuta voi käyttää ja varsinkin jos oleilee merellä. Tämä suihkupullo oli kätevä ja vedenkestävänä loistotuote. Ohuehko voide imeytyi suhteellisen helposti ihoon ja suihkupullosta annostelu on siistiä.
Eniten meidän raati kuitenkin ihastui tähän Sun Spray Transparent SK 30 suihkeeseen. Kun loma läheni loppuaan ja punanahat vaalenivat uskalsimme kokeilla tätä spraytä suojakertoimeltaan 30, joka aivan kuin humahti ihoon ja mukavinta tässä oli se, että suihke levisi laajalle alueelle iholla, joten ei siinä tarvinnut edes pahemmin hieroa ihoa, kun ohut tuote oli imeytynyt ja oli kuin ei olisi mitään aurinkoasvaa laittanutkaan. Toimii ja on vielä vedenkestävä. Miehille suositeltu, koska sopii myös ihokarvojen peitossa oleville alueille. Aivan ihana tuote ja kokeilemisen arvoinen.
Jos se aurinko nyt ikinä enää näyttäytyy täällä meidän korkeudella, no ehkä kesällä viimeistään.

Tuotteet saatavina apteekeista.
Kuluttajatiedustelut: www.eucerin.fi

                                               With love,
                                              M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *