Sisustaminen

habitat

Habitat. Oletko jo käynyt tässä uudessa sisustusliikkeessä Helsingin City centerissä, Makkaratalossa? Olin matkalla blogitapahtumaan ja kuin yllättäen bongasin sen matkani varrelta. Olin kyllä kuullut ja lukenut tästä juttua, mutta en ollut sitten kiinnittänyt huomioita, milloin tämä sisustusliike on tänne rantautunut.  No, jo kuulemma ennen joulua. Kiva juttu kuitenkin, että tänne on saatu uutta verta näin sisustusjuttuja ajatellen. Kyseessä on eurooppalainen sisustusbrändi, joka on tunnettu suurelle yleisölle innovatiivisesta, modernista ja fuktionaalisesta designistaan, kerrotaan Habitatin sivulla.
Katsastin liikettä sillä silmällä, että I`ll be back, mutta ajan kanssa. Napsin muutamia kuvia tästä tyylikkäästä liikkeestä ja löytyihän sieltä vähän kaikkea jokaiselle.
Tuoksumaailmaa huonetuoksujen ja tuoksukynttilöiden kera ihanissa keväisissä sävyissä.

Ylellisen näköisiä kylpytuotteita herkullisine sävyineen, nämäkin.

Vuodevaatteita muhkeine sänkyineen ja petauksineen.

Mielenkiintoisia valaisimia, oliskohan tästä meidän makkariin lamput?

Tähän upeaan peiliin ihastuin ja nyt täytyy kyllä käydä uudelleen mittanauhan kanssa katsomassa vielä mittoja. Saattaa kyllä olla turhan painava, tai ainakin siihen tilaan, mihin sitä suunnittelin.

Olihan siellä vielä huonekaluja, kuten sohvia ja pöytiä ja varmaan kaikkea en ennättänyt huomata. Mutta miellyttävänä huomiona oli hinnat, ei lainkaan pahat, joten kannattaa käydä katsomassa. Minä menen varmasti uudestaan, paemmalla ajalla.

                                              With love,
                                            M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *