Kosmetiikka

Jane Iredale blogikutsut

Yhteistyössä Jane Iredale

Sain viimeinkin mahdollisuuden tutustua lähemmin Jane Iredale mineraalimeikkeihin sekä illan viehättävään ja eloisaan emäntään, Pauliina Laraméehen, Estelina Oy:stä.
Meitä bloggajia oli sinne kutsuttu reilut kymmenen ja siellähän me olimme nuoriso ja minä, ainokainen aikuisbloggaaja. Mutta mukavia nuoria naisiahan siellä oli ja Pauliina teki meille ihan mukavan rennon fiiliksen.
Alussa olevissa kuvissa on kattava osa Jane Iredalen meikkejä, irtopohjia, minaraalimeikkipohjia, BB-voiteita, kosteuttavia suihkeita, huulipunia, poskipunia, luomivärejä,ripsivärit, you name it. Kaikkea löytyy.

Meille tarjoiltiin pientä purtavaa, kun Pauliina rupatteli omasta historiastaan,siitä kuinka tuli lähteneeksi kauneusalalle ja tietoisku Jane Iredalen tuotteiden koostumuksista ja raaka-aineista.

Yksi bloggaaja pääsi myös Raili Hulkkosen meikattavaksi, kun Raili viiletti loppuillasta paikalle. Tuli hyviä kommentteja Raililta siitä, että suomalainen nainen ei saisi meikata sitä vaaleaa liikkuvalle luomelle ja tummaa sitten silmän reunaan ja sitenhän tässä välillä itse kukin tuhertaa. Raili kehotti käyttämään varsinkin aikuisella naisella tummaa koko luomella ja häivyttämään sitten ylöspäin kulmia kohti väriä ja kappas vain, Jane Iredalilla on aivan hurmaava oranssi, jota Raili suositteli kokeilemaan siihen luomen raskaimpaan kohtaa ja hieman myös alaluomelle. Väri oli minusta kyllä aivan hurmaava ja minä oranssi-lover kyllä jossain vaiheessa sen hankin. Kuulostaa hurjalta, mutta meikissä se kyllä toimi hienosti.

Lopuksi saimme Jane Iredale-pussukan kotiin viemiseksi ja mitä ihanaa sieltä löytyikään. Jopa paperikassi Janella on niin tyylikäs kupari-kulta yhdistelmällä, ettei sitä sovi pois heittää.

Kassissa oli kosteuttava suihke, jonka perään olen jo hetken kuolannut. Balance kiinnittää mineraalimeikin, tasoittaen ihon talituotantoa ja ph:ta. Appelsiinin eteeriset öljyt ja appelsiinin ja greipin kuoriuutteet sekä leväuute rauhoittavat ja ravitsevat ihoa.

Jokaiselle iholle sopiva mineraalimeikkipohja, jossa sävynä warm silk.

Kevään ihastuttavasta Country Weekend kokoelmasta luomiväripaletti, jossa sävyinä ovat Fresh Air-helmen sävy, Silence-himmeän kultainen persikka, Footprints-mattainen vihreän harmaa, Tea on the Porch-kauniisti hehkuva kupari/kulta sekä Starry Night-himmeä musta.

 Eye Gloss, Liquid Eye Shadow Champagne Silk. Aivan ihastuttava korostusväri vaikka kulmaluulle. Kimaltaa ja hehkuu kauniisti. silkkimäinen, ei kasaannu luomivakoon ja suttaannu. Kestää pitkään.

Jane Iredalen meikkejä voi käydä katsomassa www.janeiredale.fi
Täältä löydät lisätietoja tuotteista ja myös video-opastusta meikkaamiseen mineraalimeikeillä.

Lämpimät kiitokset Pauliinalle mukavasta illasta ja Railille meikkiohjeista.

                                                             With love,
                                                         M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *