Kosmetiikka

Nordic collection by OPI

Yhteistyössä OPI

Sain mini kokoelman kynsilakkoja, Nordic collection by OPI, jo Thaimaan lomalla ollessani Kauneuden verkkokaupasta ja erilaisia versioita tässä on tyttöjjen kanssa kilpaa lakkailtu. Tai oikeastaan minä olen kokeillut ja nyt kun jopa mini m:n akryylikynnet, kauanpa nekin kesti, ovat tippuneet, niin hän oli lakannut myös oman mielilakkauksensa. Tässä kokoelmassa on vielä talven sävyjä, tummia vahvoja värisävyjä, joilla toki voi lakata kynnet myös keväämmällä. Vihreä tai oikeastaan turkoosi on sähäkkä, enemmän mielestäni kevääseen sopiva ja kyllähän se kevät sieltä jo tekee tuloaan, joten siitä vaan vihreyttä peliin. Glitterlakka käy yksinään, kuten mini m:n kynsissä tai myös lakan päälle luomaan pientä jännitettä muuten yksinkertaiseen lakkaukseen.
Tätä kyseistä, Nordic collection by OPI saa tilattua Kauneuden verkkokaupasta, joten kannattaa käydä katsomassa sieltä myös muita kynsitarvikkeita ja lakkoja.

Huomasitteko muuten, etä tuo Inkalilja on aikamoinen linssilude valokuvissani, on ollut jo muutaman päivän. Mutta  tuo kunnia sille myönnettäköön, onhan se niin kaunis.

                                     With love,
                                           M

8 Comments

 • Jonna H.

  OPI:n lakat on olleet vuosia mun suosikkeja. Niiden laatu ja kesto on omaa luokkansa. 🙂 Ihana tämäkin kokoelma, vaikka poikkeuksellisesti tästä mulla ei ole yhtään lakkaa, pitää varmaan korjata tilanne. 😀

 • Taina K

  Mustat kynnet liljan kanssa näyttävät toosi hyvälle!:) Mä olen jotenkin surkea noiden kynsilakkailuiden kanssa. Aina tuhat rautaa tulessa, niin lakat menee melkein joka kerta ryppyyn, kun en malta olla tekemättä mitään.;D Juuri nyt on kyllä ranskalainen manikyyri (ihan itse lakkasin), ja aika hyvin maltoin kuivatella, kun katselin naisten viestihiihtoa samalla…:)

 • Mysterious M

  Lilja on itseäkin ihmetyttänyt kauneudellaan, koska en ole oikei aiemmin kyseiseen kukkaan tässä muodossa perehtynyt:) Olen niin surkea kukkien kasvattaja, että meillä mieheni hoitaa sen puolen. Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt:)

 • Tiia K

  Ai että miten ihania sävyjä. Olen kynsilakkahullukin, voitko kuvitella vaikka aina on vain kevyt lakkaus päällä.. Sinne niitä jääkaappiin kerään ja välillä ihastelen, älytöntä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *