Muoti

Guess: konjakinsävyinen laukku

Vielä kerran Thaimaasta ja Central Festival kauppakeskuksesta, että löytyi sieltä meikäläisellekin jotain. Nimittäin löysin itselleni laukun tai kassihan tuo on. Konjakin sävy oli ollut jo viime keväästä asti haussa, mutta joko laukku ei muuten miellyttänyt tai sitten se oli liian arvokas ja ajattelin, että kyllä se eteen tulee, kun on sen aika. Ja tulihan se. Siellä se nökötti Guess liikkeen hyllyllä hemaisevana ja kutsuvana ja hintakaan ei ollut paha, joten mitä sitä turhia miettimään. Tein kaupat ja tykkään laukustani. Sopivan reilu ja useita pikku lokeroita ja taskuja. Ainoa häiritsevä juttu oli alussa se, että keskiosan saa kiinni vain tuollaisella lipuskalla. Pelkäsin, että jos kovassa menossa tavarat lentää laukusta tai voro käy kukkaron tai muiden tavaroiden kimppuun. Mutta eihän tuohon keskiosaan tietenkään kannata lompakkoa laittaa, koska vetoketjullisia puolia on kaksi. Eikä sieltä kyllä mitään ole tippunut, joten hyvä hankinta. Jätin kyllä hotelliin sellaisen valkoisen laukun, joka oli jo reissussa rähjääntynyt ja mies ei edes huomannut muutosta. Toki esittelin laukkua sitten myöhemmin ja mieskin antoi siunauksensa.

                                With love,
                                 M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *