Kosmetiikka

Joe Blasco cosmetics

En ole aikaisemmin käyttänyt yhtäkään Joe Blascon tuotetta meikkaukseen, vaikka tiedän, että tuotteissa on hyvä peittävyys ja pysyvyys. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että itse voi määritellä kerroksellisuuden mukaan, kuinka peittävän lopputuloksen haluaa. Tuotteet ovat ihotautilääkärin suosittelemia eikä niitä testata eläimillä. Siksi pyysin blogitestiin heidän meikkituotteitaan ja olen saanut nyt tutustua tämän sarjan  kevään 2015 trendimeikkikokoelmasta muutamaan tuotteeseen.

Aloitan huulipunista, jonka suurkuluttaja olen. Tosin minulla huulipunat kyllä kestävät pitkään huulilla, joten jatkuvasti en hylsyä kiertele, mutta pysyvyys on kuitenkin minusta se tärkeä ominaisuus, jota huulipunassa täytyy olla. Lisäksi huulipunan tulee olla huulille helposti levitettävä, ikäänkuin liukua paikalleen. Pehemeä koostumus, melkein voisi sanoa, että kermaisen pehmeä olisi suotava. Tuoksu mieto, jos ollenkaan ja maku ehkä yllättäen karkkimainen, jolloin tekee mieli lipaista huulia, sellainen hyvän huulirasvan koostumus, mutta silti puna. Naturelle (Velvet), jota sävyn puolesta pidin pliisuna ensin, koska nudet sävyt eivät käy minulle, mutta siinä olikin väriä riittävästi jopa minulle ja Coral Lust Lipstick täyttivät kaikki kriteerini ja huulet punassa nyt kuljen hymyillen. Nämä sävyt olivat juuri ne oikeat minulle.

Poskipunani oli jo aikaa sitten loppunut, niin tämä oli sitten enemmän kuin tarpeen. Sole dry blush on sävyltään poltettua oranssia ja ehkä sipaus persikkaa. Enemmän ruskeahkoon kuin pinkkiin menevä ja sopii punahiuksiin sekä hieman punertavaan ihoon. Hyvin levittyvä ja kestävä.

Kuvassa siniseen sihtaava, mutta luonnossa enemmän tummaan harmaaseen menevä luomiväri ei varise laitettaessa ja levittyy hyvin paikalleen, mutta on työstettävissä ja häivytettävissä. Pysyvyyskin oli hyvä.

Korostusväri, Orange highlight on saanut paljon kehuja, joten mielelläni tämän otin kokeiluun. Varsinkin tyttäreni Wanhaintanssiin sain harjoitella heti sen käyttöä, sipaisu poskipäihin ja kulmien yläpuolelle ja iho hehkui. Itselläni olen kokeillut noiden juonteiden häivyttämiseen sekä tummien silmänalusten peittämiseen ja tässä on oltava tarkkana, ettei tule laitettua liikaa. Päivänvalo on armoton ja lopputulos kannattaakin tarkistaa oikeanlaisessa valossa, jotta se on sitä, mitä halutaan.
Joe Blasco meikkeihin olen enemmän kuin tyytyväinen ja ne ovatkin olleet jo kovassa käytössä.

Tuotteita maahantuo Norriscos ja kevään kokoelma on esillä kaupoissa helmikuusta lähtien.
Yhteistyössä Joe Blasco

                                                          With love,
                                                        M

22 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *