Kosmetiikka

FACE STOCKHOLM

Aina välillä haksahdan tilaamaan aikakausilehtiä, varsinkin jos tarjous on hyvä ja kylkiäinen ok. Joskus kylkiäiset ovat sen verran tasokkaita, että lehti tulee tavallaan siinä sivussa. Välillä kylkiäiset taas ovat sitä sun tätä, mutta välillä ne yllättävät positiivisesti. Toki tilaan vain niitä lehtiä mistä pidän ja yleensä ne ovat kyllä sisustuslehtiä. Alkuvuodesta tilaamani Divaanilehden mukana tupsahti kiva matkapakkaussetti Face Stockholmilta.  Tämäpä olisikin ollut kiva ottaa tuolle meidän kaukomatkalle, mutta koska se tuli vasta äskettäin, niin seuraavalle matkalle sitten.

Paketissa oli kylpyvaahtoa, Elder flower tea foam bath, Vitalizing shampoo, Vitalizing hair rinse, Sensitive shower gel, ja Moisturizing body lotion.  Tuotteissa on hyvin mieto tuoksu ja näitä ei testata eläimillä. Tuotteet ovat tyylikkäissä pulloissaan ja huokuvat ylellisyyttä, joten kyllä näitä voisi muutenkin kylppärin kaapissa esitellä.
Scandic hotellit ovat ottaneet käyttönsä tämän setin asiakkaiden iloksi, paremissa huoneissa on vartalovoidett myöten kaikki, mutta muissa sitten  perus pesujutut ja jos kuulemma Madonna ja Jennifer Lopez nämä kelpuuttavat, niin miksipä ei meikäläinenkin!
Onko kenelläkään kokemuksia näistä tuotteista? Mitäs mieltä muuten olette kylkiäisistä lehden mukana?

                                                 With love,
                                                        M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *