Kosmetiikka

Lancaster Tan Maximizer

Palataanko vielä vähän näihin rusketusjuttuihin. Sitten joskus, kun se aurinko alkaa kunnolla paistamaan ja alkaa tulla fiilis, että voisi sitä hieman itseänsä rusketuttaa, tai jos olet piakkoin lähdössä lomalle etelään, niin ensin kannattaa muistaa kuoria vartalo kunnolla, ennen ensimmäistä auringonottokertaa. Kun kuollut ihosolukko on kuorittu pois on iho vastaanottavainen rusketukselle. Auringonoton jälkeen olisi hyvä kosteuttaa ihoa ravitsevalla vartalovoiteella ja mielellään sellaisella, joka on tarkoitettu juuri siihen auringonoton jälkeen.
Silloin kun lähdimme viime reissulle, oli ilta ja tajusin vasta lentokentällä, että liikkeet menevät ajoissa kiinni,  jo puoli kymmeneltä. Meille tuli kiire ostaa melkein ensimmäisestä kosmetiikkaputiikista ensimmäistä voidetta, minkä silmiimme saimme. Mutta Biothermin puteli, niin hyvää kun se onkin, oli suhteellisen pieni ja tyyris meille kolmelle käytettäväksi. Joten kiidimme juoksulaukkaa seuraavaan ja siellä olikin myyjätär jo sulkemassa kassaa, mutta ennätti vinkata reilusta koosta Lancasterin Tan Maximizer After Sunia ja hintakin oli yllättävän huokea. No siinä tilanteessa nappasin alle kolmella kympillä tuotteen mukaan ja muistelin, että merkki on jotenkin tuttu, joten pakko olla ihan toimiva.
Tuotetta levitellään kasvoille ja vartalolle vähintään neljä päivää lisätäksesi rusketuksen kestoa. Rusketuksen pitäisi kestää pitempään ja olla syvempi sävyltään. Ihosta tulee pehmeä ja rusketusta paremmin vastaanottava.
Kasvoille en tämän tyyppisiä tuotteita laita, siihen on tuotteet erikseen minulla aina mukana. Palaneeseen selkään tämä ei auttanut, siihen laitoimme aloe veraa, joten tuote ei kuitenkaan rauhoita hieman kärähtänyttä ihoa. Mutta kyllä tämä riittävästi kosteutti ja teki ihon pehmeäksi. Ohuehkona se imeytyi hyvin. Tuoksultaan tämä oli aika voimakas, mutta minä pidin siitä, sillä se jotenkin toi mieleen kesän ja tämä rasvausoperaatiohan yleensä jotenkin liittyy kesään. Ihan hyvä tuote, mutta ei mikään ehdoton. Kesti yllättävän hyvin vielä kotiin asti ja voitte uskoa, että me tytöt rasvattiin. Tosin, minulla oli siihen palamiseen Dermalogican omaa tuotetta, joka toi ihanan helpotuksen kuumotukseen, joten välillä käytin sitä.

                                     With love,
                                     M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *