Lifestyle

Letitysvinkki

Nuoremmalla tyttärellä on paksut, pitkät hiukset ja muistan, kuinka hän pienenä oli aina pää hikisenä paksun tukkansa takia. Ihan vauvana hän oli hyvin ohuthiuksinen, mutta kun ikää on tullut, niin tukka on paksuuntunut koko ajan. Hiuslaatu on karheahko, mutta kiharat hänellä pysyy todella hyvin, kun hän tukkansa kähertää. Voitte kuvitella, kuinka kauan siihen aina menee, mutta tytär on oppinut kaikenlaiset kikat ja on niissä taitava.
Nyt hän pyysi minua pitkästä aikaa laittamaan hiuksensa letille ja tein ranskanletin nurinpäin, eli letitys ei mene päältä vaan alapuolelta. Minusta tämä on kiva siitä, että sivut saa helpommin siistiksi ja on hieman eri näköinen kuin perus ranskalainen. En tehnyt lettiä liian tiukaksi, joten olisi sitä voinut niskasta haluttaessa kiristääkin. Letti on ikäänkuin päälle kohotettu.
Miksihän se on muuten ranskanletti ja myös kynnetkin ovat ransakalainen manikyyrilakkaus?

                                                 With love,
                                               M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *