Kosmetiikka

LIERAC Body-Slim

Olen aina ollut hieman laiska kuivaharjaamaan ihossani olevia selluliittikohtia. Tämä kuulemma tepsisi, no ainakin parantaisi, vilkastuttaisi verenkiertoa ja saisi vähän vauhtia selluliiteille. Kahvinporojen käyttö kuulemma poistaa selluliittiä, mutta on se aika sotkuista ja pelkäisin tukkivani kaikki viemärit, joten sen olen unohtanut. No, minä yritän välillä vähän ”laiskannaisen tapaan” taikoa selluliittiä vähemmäksi kokeilemalla erilaisia voiteita. Nyt oli siis vuorossa 7 päivän kuuri Lierac Body-Slim tehoseerumia, joka toimii selluliittiä hajottavasti ja kiinteyttää ihoa.

Otin itseäni niskasta kiinni ja vannoin itselleni, että tämän kuurin aikana hieron geelillä tunnollisesti sekä aamuin, että illoin. Näin teinkin, vaikka ne aamut yleensä ovat aika kiireisiä ja en halunnut tämän takia nousta aikaisemmin. Ehkä se hierominen jäi minimiin, mutta iltaisin koetin sitten kyllä tehostaa hierontaa.
Tuoksu sinisellä geelillä oli voimakas, mutta se kyllä laimeni ajan myötä. Imeytymisessä olisi kyllä parantamisen varaa, sillä öisin tuntui, että jalat takertuvat lakanaan, vaikka geelin levittämisestä oli jo aikaa. Samoin aamulla, varsinkin sukkisten vetäminen jalkaan oli hieman haasteellista. Pakkauksessa kyllä luvattiin, että voit pukeutua heti. Mietityttää, että mahdoinko laittaa sitten tuotetta liikaa.

Mutta, kyllä iho oli pehmeämpi ja sileämmän tuntuinen ja vaikka ette saa valokuvia ennen ja jälkeen geelauksien, voin kertoa, että jotain pientä tapahtui selluliitin suhteen. Liekö se alkoi hajota, en tiedä, mutta jalat näyttävät paremmilta kuin ennen tehoseerumikuuria. Harmillista tässä oli se, että juuri kun tuntui, että tässä pääsee vauhtiin ja muutosta alkaa tapahtua, niin geeli loppui. Kesti se minulla puolitoista viikkoa ja voitelin kyllä myös mahanseutua, joten kulutus oli tietenkin eri, jos vain olisi siloitellut pelkkiä reisiä ja pakaroita. Sen verran jäi kiinnostamaan, että on varmaankin pakko hankkia toinen tuubi ja kokeilla tätä lisää.

Oletko sinä sinut selluliitin kanssa, vai onko sinulla jotakin kikkoja sen vähentämiseen?

Tuote saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Lierac

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *