Kosmetiikka

Mustat kynnet koristenauhoilla

Olen pitkään jo etsinyt tuollaisia koristenauhoja, joilla voi kikkailla erilaisia juttuja kynnen pintaan ja saada siten vähän uusia juttuja ja tyyliä. Mutta en ole löytänyt sellaista kauppaa. Thaimaan ihmeellisessä maailmassa sitten satuin kysymään eräästä kynsienkoristeluputiikista näistä ja siellähän niitä oli parin euron hintaan myytävänä. Kaupat tuli ja sain kultanauhaa ja tämmöistä eri väreillä koristeltua hopeoitua lankaa. Kyllä tässä sai olla kieli keskellä suuta kun ähersin näiden kanssa, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen.
Tulppaaniparat kyllä saavat näissä kuvauksissa kyytiä, milloin ollaan kakkulautasella ja milloin rutistellaan kynsiä kuvatessa.

                                 
                                                   With love,
                                                 M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *