Lifestyle

Jane Iredale siveltimet

Vaikka olisi kuinka hyvät ja laadukkaat meikit, niin välttämättä lopputuloksesta ei tule sellaista mitä odottaa ja sitten sitä ihmettelee, että missä meni vikaan. Tasaisen ja kauniin meikkipohjan tekoa varten tarvitsee kunnon sudin, millä sivellä tai pyöritellä mineraalimeikki paikalleen. Oikeanlainen sivellin mineraalimeikkipohjaan on laadukas ja josta ei irtoa karvoja, se ei ole liian kova ja siihen tarttuu tuotetta sopiva määrä. Tällainen on Jane Iredalin Handi, joka on käsinsidottua vuohenkarvaa ja tehty niin, että vain hellin osa koskettaa ihoa, eli hyvin pehmoinen. Sivellintä voi käyttää irtopohjaan, puristepohjaan, joka minulla on ja poskipunaan ja hohdeväriin. Siis todella monipuolinen käyttötarkoitus. Kuvassa oleva on matka-handi, jossa on kaunis kultainen hylsy ja se suojaa hyvin matkalla ollessa ja mukana kuljetettaessa. Sain tämän blogitestiin, kun nuorimmainen oli ottanut käyttöönsä minun vanhan siveltimen ja täytyy myöntää, ettei haittaa, että sain uuden. Tämä on niin paljon parempi ja sen huomaa juuri tuossa pehmeydessä ja tuotteen riittävyydessä.

Toinen sivellin, joka on myös huippu, on tämä Jane Iredalin Angle Eyeliner Brush, joka on erityisesti hyvä geelirajauksissa. Minulla on Jelly Jar rajausväri, jonka käytössä tämä sivellin on ehdoton. Olin yrittänyt nysvätä jo jonkin aikaa tavallisella viistopääsiveltimellä rajauksia. Kyllähän minä ne paikalleen sain, mutta tiesin, ettei lopputulos ole sitä, mitä pitäisi. Blogitapahtumassa pari viikkoa sitten yksi bloggaaja kehuskeli tätä huipuksi, joten pakkohan sitä oli sitten saada kokeilla. Kyllä tämän kanssa on helpompi touhuta niitä rajauksia ja koska sivellin on hieman taivutettu, niin tällä pääsee helpommin aivan silmäluomen ja ripsien tyveen rajaamaan sen kummempia konsteja käyttämättä. Olen parin päivän aikana opppinut tällä siveltimellä tekemään rajaukset melkein yhdellä vedolla ja aiemmin varsinkin silmänurkka tuotti ongelmia. Tätä voi käyttä myös kostealla luomivärillä tehtäviin rajauksiin.
Käytätkö sinä siveltimiä meikatessa?

Käyhän katsomassa lisätietoja www.janeiredale.fi

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Jane Iredale

                                                                                  With love,
                                                              M
  

12 Comments

 • Johanna

  Käytän siveltimiä mineraali meikin levitykseen ja nestemäisen meikkivoiteen levitän sormin. Rajaukset silmiin teen yleensä eyelinerillä. En ole koskaan kokeillutkaan siveltimellä, voisi tullakin vähän pehmeämpi lopputulos, joka olisi omiaan päivämeikkiin. Ihan uusi tuttavuus nämä siveltimet, täytyypä tutustua näihin.

 • Tiia K

  En käytä ikinä siveltimiä ja siitä saattaa johtua kökkö meikkaaminen. Olen vasta testannut yhtä jane tuotetta ja heti olin aivan myyty. Nyt pari tuotetta testausta odottamassa enkä malta odottaa. 🙂

  Ihanaa viikonloppua ihanaiselle Mysterioukselle. <3

 • Mysterious M

  No ei se sitä varmaankaan ole, sillä osa on vain tottunut tekemään meikin esimerkiksi sormilla ja lopputulos on silti hyvä. Huomasin vain sen, että varsinkin tuon eyelinersivellin oli nopsa ja ketterä tarkoissa rajauksissa. Janen tuotteissa on tasoa ja tyyliä:)
  Ihanaa viikonloppua sinullekkin Ihana Tiia.<3

 • Sarin vaatekomeron kätköt

  Näyttääpä vinkeältä tuo rajaussivellin. Minä olen ehtinyt tottua tekemään pyöristettypäisellä vähän kovemmalla siveltimellä rajaukset märän luomivärin kanssa, tulee vähemmän ryppypomppuja kuin kynällä, tuota voisi kokeilla siihen tarkoitukseen. Meikkivoiteen levitän aina sormin, muuten tulee liian paksua jälkeä. Onneksi nuo nykyiset meikkivoiteet levittyvät sormin, ennen se ei ollut edes mahdollista…

 • Mysterious M

  Näin on, että joskus sormet toimivat paremmin meikkivoiteen levityksessä ja jotkut meikkaavat vallan sormin. Itse todellakin taiteilin viistopääsiveltimellä ja en koskaan oikein ollut tyytyväinen. Jälki on paksu, vaikka muuta yritin. Nyt kyllä onnistuu tuon siveltimen avulla paremmin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *