Hiustuotteet,  Lifestyle,  Muoti

Lindexin vip ilta

Minulla kävi tuuri, kun satuin osallistumaan arvontaan, jossa noin 150 Lindex clubin jäsentä sai ensimmäisenä osallistua Aleksanterinkadun Lindexin ostosiltaan, jossa esiteltiin kevään tai oikeastaan kesän uutuuksia. Osallistuin huvikseni, koska olen tällaisissa ennenkin käynyt ja nyt kun kerta sain tilaisuuden avecin kanssa osallistua, otin mukaani aina innokkaan shoppailukaverini mini m:n. Paikalla oli myös Kira Kosonen, se Strictly styelen sisko, bloggaa Ellen lehden alla ja joku siellä soitteli musiikkia. Terveyspirtelöitä tarjottiin ja terveyssuklaata ja mini m maistettuaan, jätti molemmat nauttimatta. Ei siis ymmärtänyt tällaisen päälle neitokainen. No, mun suklaajuttu on vielä laukussa ja pirtelö oli ok, mutta huomasin liian myöhään, että siinä oli mantelimaitoa ja sehän alkoi hieman kutittaa kurkkua. Joten oltiinpas me nirppiksii molemmat.
Ostimme sukkia ja sukkiksia ja alusvaatteita ja minä nappasin mukaani yhden paidan, sillä siellä oli kaikista tuotteista 20% ja minähän tietenkin menin lankaan. Nämä vip illat on niin juuri suunniteltu meikäläisen narauttamiseksi, että ihan huvittaa. Lopuksi saimme mukaan vielä kassit, jossa oli huulipunakynä ja teroitin Max Factorilta. Elle lehti, pari hajuvesinäytettä, Cutrin professional Premium oil treatment, joka sisältää argan -ja ruusuöljyn sekoitusta värikäsitellyille hiuksille. Tämä sopii tyttärien pitkille hiuksille, vaikka vanhemmalla ei enää sävytystä olekaan jäljellä, joten m sai myös oman pullonsa.

Paidassa ihastuin tupsuihin ja muutenkin malli oli kesäisen suloinen. Esittelen paidan myöhemmin asukuvissa.
Nämä ostosillat ovat ihan mukavia tapahtumia ja niitä järjestetään suurimmissa kaupungeissa ympäri maata, joten kannattaa seurata ja osallistua. Tiedot tulivat jäsenyyden kautta sähköpostiin.
Sellaista tiistai-illan puuhaa täällä ja nyt iltapalalle ja hieman ehkä tv:tä virkkauksien kera.
Kauniita unia kaikille!

                                                        With love,
                                                     M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *