Matkustaminen,  Sisustaminen,  Yhteistyö

Hästens

Olin tänään hauskassa blogitapahtumassa jo heti aamusta ja siihen samaan oli mukavasti saatu yhdistettyä Hästens. Kaikkihan tietävät tämä ruutukuviollisen sängyn, josta meistä useimmat unelmoi, mutta harvalla on siihen varaa. Siihen tulee helposti miellettyä luksus-etuliite, mutta käsityöhän siinä on se, joka maksaa. Sitten kun tähän sänkyyn investoi, niin siinäpä on sitten sänkyä loppuelämäksi. Kallein Vividus malli maksaa 79000 euroa. Ilmankos Hollywoodin tähdistä Brad Pitt vaimonsa Angelinan kanssa sekä Tom Cruise, näissä sängyissä  mielellään köllii.

Yritys on aloittanut toimintansa jo 1852, joten on näiden sänkyjen parissa jo aika kauan puuhasteltu. Hästensin sängyt valmistetaan Ruotsin Jönköpingissä 100% luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhi on tärkein materiaali, jota tuodaan ulkomailta ja puhdistetaan ja käsitellään keittämällä 24h ja kuumentamalla ne 120 asteeseen ja varastoimalla ne sen jälkeen kylmään puoleksi vuodeksi, jolloin jäljelle jää puhdasta keratiinia. Hästens sänky haihduttaa nukkujan kehon kosteuden nopeasti ja pysyy aina alle 26 asteisena. Tässä lämpötilassa eivät pölypunkit viihdy.
Tietoisku Hästens tiedotteesta.

Me bloggaajat emme toki saaneet sänkyjä mukaamme,vaikka niillä kökötimme ja vaikka kuinka olisi mieli tehnyt. Mutta saimme ihanan matkatyynyn, joka oli suloisen pehmeä, untuvilla täytetty ja kuten kuvista näkyy, avattava, jos haluaa käyttää ohutta mallia, tai sitten pitää kasassa paksumpana versiona. Enpä yhtään ihmettele, jos näihin tuotteisiin ihastuu!
Onko Hästens sinulle tuttu?

                                                      With love,
                                                    M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *