Sisustaminen

Kevätpiristys keittiöön

Pentikin kaunis värimaailma houkutteli minut ostamaan uudet keväiset tabletit keittiön pöydälle. Johan niitä hopeisia tabletteja olikin katseltu tarpeeksi, joulusta saakka. Mini m ei niistä oikein pitänyt, koska tabletteja täytyi hieman varoa. Nämä ovat ehkä huolettomampia käytössä ja pienet tahrat saa pyyhkäsityä kostealla liinalla pois. Alunperin minulla oli visio herkemmästä ja harvemmasta kuviosta tabletissa, melkein reikäisestä, mutta koska en sopivan kiiltävää ja kimalteista lankaa/materiaalia löytänyt, niin tyydyin näihin. Roosa oli minulla värisävynä mielessä ja senhän nyt sain, tosin tämä taitaa olla vanha roosa, mutta ihanan keväinen ja menee hyvin myös pääsiäisenä, vappuna ja kesää kohti mennessäkin. Pienellä vaivalla ja vaaleanpunaisilla kukkasilla tuli heti keväisempi fiilis keittiöön. Tosin nämä lähikaupasta ostetut muutaman euron tulppaanit olivat kyllä parhaat hetkensä nähneet ja kun ne kassan vierestä mukaani nappasin, en huomannut lainkaan niiden kuntoa, ennenkuin kotona, kun asettelin ne maljakkoon.  No, ei voi mitään, väri on silti kaunis ja nyt jatkossa täytyy hankkia sitten aina vaaleanpunaista kukkasta ja tietenkin servetit täytyy väsätä sävyyn sopivaksi.

Lapsuudenkodissa meillä aina keväisin vaihdettiin matot ja verhot keväisempiin, mutta itselleni ei ole tuota tapaa tullut. Pieniä piristyksiä saa tyynyillä ja esimerkiksi pöytäliinoilla ja tableteilla. Pitääkin varmaan virkata uusi roosan värinen tiskirätti, piristää sekin.
Onkos teillä jo keväistä sisustusta laiteltu?

                                                         With love,
                                                     M

26 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *