Sisustaminen

Riviera Maison: pikkulautaset

Riviera Maison: pikkulautaset

Annoin joululahjaksi vanhemmalle tyttärelle Riviera Maisonin astioita. Satuin Cobellossa, ennen joulua pyörähtäessäni, heidän outlet puolelle ja sieltä löytyi kivassa alessa neljä kappaletta näitä söpöjä kulhoja/pikkulautasia alkuruokia, jälkiruokia tai naposteltavia varten. Suloiset olivat ja olin iloinen, kun löysin hänen keräämäänsä sarjaa. Ilman noita tekstejä astia olisikin hieman tavanomainen, mutta juuri nämä tekstit tekevät sen jutun.

Olin viikonloppuna jälleen Cobellossa kurkkimassa outlet osastoa ja nyt löysin taas lisää astioita hänen kokoelmaansa, sillä kohta on taas juhlat neidolla tiedossa. Cobello on kyllä katsastamisen arvoinen paikka ja aina minä löydän sieltä jotain ostettavaa. Kaikki kattaukset ja ihanat huonekalut voisin ottaa mieluusti sinne unelmien merenrantahuvilaan. No, sellaista ei ole, joten tyydyn nyt sitten kartoittamaan tyttären astiastoa.

Näen jo sieluni silmin, että näistä voisi tarjoilla mm. oliiveja, pähkinöitä, pikkusuolaisia sormijuttuja ja tietenkin jäätelöpalloja. Riviera Maison on myös minun suosikkini, tosin en taida omistaa yhtäkään astiaa itse, ne ovat sujahdelleet tyttären varastoon. Mutta muutama sisustusjuttu kyllä minultakin löytyy tästä merkistä, kynttiläsetti, iso tarjotin ja pienoinen shamppanja-cooleri.

 Mitä sinä tykkäät Riviera Maisonin tuotteista?

                                                       

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *