Sisustaminen

DIY: Pääsiäsimuna kierrätysmateriaalista

Pääsiäsimunia voi tehdä myös kierrätysmateriaaleista ja saada persoonallisia koristeita aikaiseksi. Minulla oli kasa joulukuusenpalloista jääneitä nipukoita, joita irrottelin silloin joulupallokranssia tehdessäni. Harmittelin, että näitä veikeitä nipsuja ei varmaan saa minnekkään ujutettua ja roskiin ne varmasti päätyvät. Keräsin ne yhteen kippoon odottamaan kuitenkin hetkeä, kun näitä johonkin saattaisi tarvita ja nythän sellainen hetki tuli. Minulla oli siis yksi valkoinen styroksmuna, jonka maalasin hopeaksi. Tein viillon veitsellä munan pintaan ja laitoin liimaa viiltoon ja sitten painoin nipukan munaan kiinni. Näitä kun asettelin aikani, niin muna oli valmis. Liima ei minulla ollut parasta mahdollista tähän, mutta nipukat tuntuvat koristeessa kyllä pysyvän.
 Eli kannattaa etsiskellä kotinurkista ideoita, mikäli koristeita tekee, sillä hyvällä tuurilla saat hauskoja koristeita jopa roskiksi luokitelluista materiaaleista.

Teetkö sinä itse pääsiäiskoristeita vai hankitko ne valmiina kaupasta?

                                                               With love,
                                                           M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *