Kosmetiikka

It`s not so easy

Aina ei mene kynsien lakkaus putkeen ja silloin, kun ei jaksa rapsutella glittereitä pois, voi sipaista vaikka geelilakan ranskalaisittain kynnenkärkeen. Meneehän se muutaman päivän näinkin. Suunnitelmat oli suuret ja osan kynsistä sainkin onnistumaan, mutta sitten hermo paloi ja poistin kaiken.
 Olin nimittäin lakannut kullanbeigellä kynnet ja sipauksen laitoin tuota ”ikuisestipysyvää” glitteriä. Sitten ajattelin laittaa vielä geelilakalla, tuolla helmiäisen valkoisella, kynnenkärjet raskalaisittain ja sellainen kultainen nauha siihen rajakohtaan. Kultaisen nauhan hankin sieltä Thaimaasta. Kuinka kävi? No, se kultainen nauha ei suostunut millään pysymään paikallaan ja aina, kun sen luulin jo pysyvän, niin se irvisti ikävästi reunasta ja uusiksi meni. Siinä sitten pilasin jo ne kynnenkärjet ja ajattelin, että ei sitten. Glitter se vaan kuitenkin pysyi paikoillaan ja ei suostunut poistumaan suosiolla, niin se sai sitten jäädä ja tuollainen lopputulos tuli. Lumenen geelilakka on Lappland Halo ja glitter on Essien a cut above.
Sattuuko kukaan tietämään, että millä sen nauhan saa pysymään kynnessä kiinni?

                                         With love,
                                         M

28 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *