Lifestyle

The Liebster Award x2 ja arvonnan voittaja

Sain Pikku Bambin blogista ja Lady of the Mess blogista melkein samaan aikaan saman haasteen, mutta eri kysymyksillä, joten kuittaan molemmat haasteet tässä yhtä aikaa.

Tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se keneltä haasteen saat, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 kysymystä heille, joille laitat haasteen eteenpäin.

Pikku Bambin blogin kysymykset minulle:

1. Onko Lukijamäärä sinulle tärkeä?

On ja ei. En stressaa lukijoista, mutta tottakai mielelläni otan ilomielin vastaan uusia lukijoita. Käyn etsimässä itselleni uusia blogeja luettavaksi ja jätän viestiä myös omasta blogista. Kyllä sen huomaa, että mitä enenmmän on lukijoita tullut, niin on myös kommentteja, mikä aina ilahduttaa bloggaajaa.

2. Mikä on tärkein syysi kirjoittaa blogia?

Tästä on tullut harrastus, joten tätä on kiva tehdä ja tähän vähän jää koukkuun. En ole koskaan ollut mikään facebook tyyppi, vaikka se tuosta vierestä nyt löytyykin, joten tämä sopii minulle paremmin.

3.Mitkä ovat tavoitteesi bloggaamisen suhteen?

No, annetaan ajan kulua ja niin kauan kun tätä luetaan ja tekeminen on kivaa, niin se riittää.

4. Haaveammattisi lapsena?

Hammaslääkäri, mutta ollessani kirjoitusten jälkeen pari kuukautta hammashoitolassa töissä, en enää ollutkaan niin innostunut ja niin se jäi.

5. Mikä on tämän kevään lempiväri?

Sisustuksessa yritän ujuttaa tuota vaalean roosaa tai ihan vaaleanpunaista kotiin. Muodissa ehkä se valkoinen on ihanin ja kaikki hempeät pastellivärit.

6. Oletko enemmän kahvi- vai teeihmien?

Ehdottomasti tavallinen kahvinjuoja.

7. Mikä on paras ruokamuistosi?

Kun olimme ensimmäistä kertaa Thaimaassa snorklaamassa River Divers porukassa Coral saarella, niin söimme taivaallisen ihanaa kanaa. Ehkä se urheilusuoritus teki meidät niin nälkäiseksi, mutta se oli todella hyvää.

8. Mikä on tärkein kosmetiikkatuotteesi?

Ripsiväri.

9. Mikä on viimeksi lukemasi kirja?

Juuri nyt lopettelen Philippa Gregoryn Sinistä herttuatarta.

10. Mitä toivot huomiselta?

Kunpa kaiken saisi pitää nyt näin.

11. Mikä on seuraava asia, jonka aiot tehdä oman hyvinvoinnin edistämiseksi?

Aion innostua enemmän lenkkeilystä, aloitin jo lauantaina. Mies pyysi just lenkille, en lähtenyt. Mut hei, siellä tulee räntää. Kohtuus kaikessa.

Lady of the Mess kysymykset:

1. Miten sait idean perustaa blogin?

Mies joskus ehdotti ja itse olin heti että, no ei. Tyttäret houkuttelivat ja lupasivat olla mukana, no vähitellen toinen on häipynyt, mutta nuorempi kyllä on vielä ajoittain mukana.

2. Entä mistä nimi kumpuaa?

Piti keksiä nimi, joka kuvaisi kaikkea sitä, mitä haluan tuoda blogissa esille, kauniita asioita, käsitöitä ja kosmetiikkajuttuja. Päädyin Kristallikimaraan.

3. Mitä seuraat tv:stä?

Good wife ja jotain muita sarjoja. Nyt ei tule oikein mitään kivaa sarjaa, mutta odotan Scandalin jatkoa.

4. Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja?

Divaani tulee tällä hetkellä. Yleensä joku sisustuslehti kiinnostaa muotilehtiä enemmän, mutta välillä tilaan niitäkin, vaikka Olivia-lehteä.

5. Tennarit vai korkkarit?

No korkkarit. Olen vain 157 cm pitkä ja siksi. Tennareita haluaisin pitää, mutta ilman kunnon pohjakorkoa ne saavat kantapiikin tulemaan esille, joten en voi tepastella niillä pitkään.

6. Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämääsi uudestaan?

Sinne ensimmäiselle Thaimaan matkalle perheen kanssa haluaisin palata.

7. Pelottavin kokemuksesi?

Vanhempi tyttäreni joutui leikkaukseen viikon ikäisenä. Hän sai hätäkasteen ja kaikki, kun ei tiedetty mikä oli vialla ja epäiltiin pahinta. Muistan sen huudon mikä minulta pääsi, kun kysyttiin, että oletteko harkinneet hätäkastetta ja tajusin tilanteen vakavuuden. Kaikki meni onneksi hyvin, mutta sitä paniikkia en ikinä unohda.

8. Mieleenpainuvin kommentti blogissa?

Olen ollut siinä onnekas, etten ole saanut mitään ilkeilyjä blogiini. Ihania kommentteja ja kannustavia  sellaisia on tullut sitäkin enemmän. Minun blogini on vielä niin pieni, ettei se taida innostaa keljuilijoita.

9. Suomen kivoin kaupunki?

Helsinki, eihän täältä nyt muuttaisi.

10. Joulu vai juhannus?

Joulu on ihanan tunnelmallista aikaa, mutta sitten taas kun juhannus ja luonto on kauneimmillaan, sillä fiiliksellä mennään pitkään. En osaa kunnolla valita.

11.Kuuluuko ensi kesään/yleensä festarit?

Ei kuulu. En vain ole koskaan syttynyt sellaisille jutuille.

Kiitokset haasteen heittäneille. Tämän haasteen saa jatkaa eteenpäin vaikka näistä kysymyksistä haluamilleen blogeille. Itse en nyt haasta ketään tällä kertaa.

Sitten arvontaan! Ihanasti tuli osallistujia ja kiitos kaikille. Voittajaksi mini m arpoi Auneaulikin! Paljon onnea. Laitahan osoitteesi, niin paketti pääsee matkaan.

Tässä keväämmällä on tulossa yksi mojova arvonta, joten tervetuloa silloinkin osallistumaan.

                                    With love,
                                    M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *