Sisustaminen

Pääsiäisasetelma

Kaivoin eteisen pöydälle pääsiäisasetelmaksi vuosi sitten askartelemamme munat, glittermunan, jonka minä tein ja mini m:n paljettikoristeisen munan rock-munan kaveriksi. Tosin fossiillilta tai joltain avaruusolioltahan tuo tuossa kuvassa nyt näyttää. Risut ovat omenapuunoksia, joita riivimme innoissamme mieheni kanssa viime viikonlopun risusavotassa. Jos niihin tulisi vaikka vielä kukkia.
Niinhän siinä kävi, että se into sitten laaantui tuossa sunnuntaipäivän kuluessa ja ne pihan risukasat siellä ankeina kököttää odottamassa hakkeeksi silppuamista. Olihan tuo räntäsadepommi todellakin yllätys ja mies tuumaili tyytyväisenä, ettei ne nyt näy ne kasat sieltä lumikasan alta. Ehkä ne vielä tästä saadaan pois, muttei varmaan tällä menolla pääsiäiseksikään, jos ilmat ei tokene. Sorry, naapurit.

Yläkuvassa on kuva leikatuista pensaisata ja alemmassa sitten näkyy kaupungin puolelta kyhätty kasa. Onhan meillä omallakin pihalla vielä risukasa, jotta kyllä tässä sitten muutamaksi tunniksi silppurimestarin työtä riittää.

Mutta nyt mukavaa tiistaita ja minä palaan takaisin askartelemaan taas yhtä munaa, jonka innostuin kehittelemään laatikoista löytyvillä materiaaleilla. Katsotaan tuleeko valmista, ennenkuin pääsiäinen jo ovella kolkuttaa.

                                            With love,
                                           M

28 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *