Sisustaminen

lb Laursen lyhty ja DIY: Fabergé muna

Olen ollut jälleen ihan fiiliksissä, sillä voitin Sisustusunelmia blogista lahjakortin Herttanen sisustuskauppaan ja tilasin sieltä itselleni lb Laursen kynttilälyhdyn tällä lahjakortilla. Kiitokset vain Sisustusunelmien Johannalle. Pari päivää tilauksesta ja toimitus oli perillä. Huikeen nopeaa toimintaa. Tänään aukaisin paketin ja koska olen pari päivää väkertänyt DIY munia, niin ne saivat nyt vitriinitilan tästä lyhdystä. Todella reilun kokoinen lyhty mahdollistaa kivoja sisustamisen ja somistamisen juttuja. Sisälle voi laittaa kukkia, oksia, kiviä ja mitä nyt vaan tulee mieleen. Uskon, että tälle on meillä käyttöä. Mies vitsaili kyllä, että laitetaanko akvaario lyhdystä, mutta ehkä siinä menee raja.

Tämän kimallehepulin saanen munan taiteilin kaikista pienistä helmistä ja paljeteista, mitä löysin varastostani ja liimailin niitä sinne sikin sokin, sillä pitäähän pääsiäisessä vähän väriä olla. Tämä on varsinainen köyhän naisen Fabergé.    

Pikkumuna sai myös ylleen paljettihunnun ja näitä jos mielii tehdä, niin kannattaa laittaa paljetit limittäin, niin, että mahdollisimman moni paljetti on jonkun alla jostain kohdin, jotta ne eivät pääse tippumaan neulan päästä.
Eiköhän se pääsiäiskoristelu tälle vuodelle ollut nyt sitten tässä, ainakin askartelujen suhteen. Nyt alkoi loma. Illalla menemme vielä vanhemman tyttären kanssa zumbaan hytkyttään ja sitten saa pääsiäinen tulla.

                                                 With love,
                                                        M

32 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *