Matkustaminen

Pääsiäismatka Tukholmaan Tallink Siljalla

Tässä ollaan tälläilty aamupäivä ja valmistauduttu matkalle lähtöön, kuten kuvista näkee mini m:n silmämeikeissä Urban Decay Naked luomiväipaletin saldoa. Nimittäin saimme mahtavan yhteistyön Tallink Siljan kanssa ja pääsimme risteilymatkalle Tukholmaan koko perhe. Suurin kiinnostus shoppailujen lisäksi on tietenkin Fame-musikaali, jota esitetään Tallink Siljan Serenadella. Symphonyllä  puolestaan esitetään Saturday Night fever -musikaali. Molemmat esitetään huhti-toukokuun ajan. Esitys kestää puolipoistatuntisen ja odotamme jo innolla laivalle pääsyä. Fame on tuttu minulle ja miehelleni sarjasta, joka tuli tv:ssä nuoruusvuosina ja tulihan sitä sarjaa katseltua. Kun Fame sitten tuli uusintaversiona dvd:nä oli minun pakko hankkia se tyttärille ja verestellä muistoja. Olihan ne tarinat alkuperäisestä toki hiukan muuttuneet, joten on kiva nähdä nyt, miten se toimii live-esityksenä musikaalissa. Tunnusbiisi on ainakin sama:)

Käy myös katsomassa matkamme kulkua intagramissa (kristallikimara).
Lisää matka ja musikaalitietoja voit käydä katsomassa linkeistä:
TallinkSiljan musikaalit
Tallink Silja oy

                     
                                           With love,
                                          M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *