Matkustaminen

Where to shop in Stockholm

Minusta on kiva löytää uusia ostospaikkoja näistä viikonloppumatkojen kaupungeista, kuten Tukholmasta ja Tallinnasta ja blogit ovat oiva paikka etsiä tietoa. Tukholmassa tulee usein pyörittyä niillä samoilla kulmilla ja nytkin aloitimme Lagerhausista, jossa aina tulee pistäydyttyä. Siellä on tarjolla kivaa tavaraa ja hinnat ei päätä huimaa. Pientä ja isompaa sisutustavaraa löytää ja vaikka juhliin tarvittavaa rekvisiittaa, jos sitä etsii. Nyt tein vain pari pientä ostosta, jotta en uuvahda kassien kantamisessa ja päivähän  oli vasta alussa. Lagerhaus sijaitsee Drottningatan 31 ja sen katutasossa on kahvila Waynes coffee, jossa mekin loppupäivästä piipahdimme kahvilla ja muffinilla.

Kupari jyllää edelleen ja henkareita jo hypistelin siihen malliin, että lähteekö mukaan, mutta jätin ostamatta. Valkoiset puuhenkarit Ikeasta ovat tukevat ja hyvät, joten miksi vaihtaa.

No arvatenkin tästä putiikista ei päästy pois ilman, ettei vaaleanpinkki pussi silkkipapereineen heilunut mini m:n kädessä ja tyttö oli yhtä hymyä. Victoria`s secret on siis rantautunut Tukhoman keskustaan ja siellä se vokottelee nuoria ja vanhempiakin naisia ostoksille. Hamngatanilla sijaitseva liike oli aika pieni ja se oli niin täynnä, että me muut odottelimme ulkopuolella, kun mini m jonotti uutta tuoksuaan ostamaan. Samat tuotteet sieltä oikeastaan löytyi pikkareita myöten kuin Thaimaassakin.

What a car!

Urban outfitters oli kaunis rakennus sisältä ja tilaa oli valtavasti.  Liike on tehty vanhaan elokuvateatteriin. Tuotteet ovat jenkkimäisiä nuorten vaatteita ja eivät nyt mitenkään nousseet ylitse muiden, mutta ihan kiva, vaikka emme  mitään ostoskassia täältä pois kantaneetkaan. Urban outfitters sijaitsee Biblioteksgatan 5.

Brandy Melville liikettä etsimme jo viime kesänä Tallinasta, kun mini m oli kuullut siitä huhuja, muttei mitään liikettä siellä ollut. Tästä Tukholman liikkeestä mini mi oli kovasti hehkuttanut ja sinne lompsimme viime hetkillä ennen laivalle palaamista. Kivoja edullisia vaatteita, joista minäkin jotain löysin ja tytöt tietenkin myös. Liike sijaitsee Kungsgatan 33, Östermalmilla.
Kaikki nämä sijaitsevat suhteellisen lähellä toisiaan, joten hyvin näissä risteilyvieraana ollessaan ennättää käydä. Kävimme vielä muutamassa muussakin liikkeeessä kuten American Apparel, Hollister ja tietenkin suurimmat tavaratalot keskustassa. Kylläpä se sitten seuraavana päivänä tuntui jaloissa tuo shoppailu. Nuoriso oli etukäteen etsinyt paikat netistä osoitteineen, joten me vain seurasimme perässä. Jos olet suuntaamassa Tukholmaan nuorten kanssa ostoksille, niin toivottavasti tästä postauksesta on hieman apua.

                                 With love,
                                  M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *