Kosmetiikka

Garnier, Eye Make-up Remover 2in1

Joskus halpakin  on hyvää, on todettu monessa blogissa ja kieltämättä onhan se vähän hassua maksaa moninkertainen hinta tuotteesta, jonka voi saada muutamalla eurolla ja lopputulos on sama. Tämä Garnierin silmämeikinpoistoaine ostettiin cittarista ennen pääsiäistä ihan kokeilumielessä ja se maksoi suunnilleen 5-6 euroa. Silmämeikinpoistoaineessa on tietysti tärkeää, ettei se kirvele ja silmämeikin tulee lähteä pois suhteellisen sutjakkaasti. Tätä tuotetta tulee ensin ravistaa, jotta nesteet sekoittuvat ja sitten pari tippaa vanulappuun ja pidetään lappua silmän päällä hetken ja kyllä se silmämeikki siitä sitten lähtee. Minulla on säänkestäviä ripsivärejä, mutta lupaus tässä purkissa on myös vedenkestävän poistoon. Tuotteessa mainitaan myös hoitovaikutuksista,sillä argiinia sisältävä koostumus hoitaa ripsiä tehden niitä vahvemmat ja tuuheammat. Niin, no tuntuu, että tätä ripsiseerumin tyyppistä koostumusta on nykyisin melkein kaikissa ripsille laitettavissa tuotteissa, joten jos tästä saa vielä vahvuutta ja lisäpotkua ripsien kasvatukseen, niin mikä ettei. Tähän hintaan kyllä riittää se, että ripsarit saa pyyhkäistyä helposti pois. Tästä taisi tulla meidän perheen naisille edullinen vaihtoehto ripsivärien poistoon. Onko tuote teille tuttu?

                                          With love,
                                                 M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *