Kosmetiikka

Miss Dior Blooming Bouquet

Niin turhamaiselta kuin se kuulostaakin, mutta joskus myös tuoksupullon ulkonäkö saattaa vaikuttaa ostopäätökseen, kuten nyt tässä Miss Dior Blooming Bouquetin kanssa minulla kävi. Toki tuoksu oli jumalainen, onnekseni. Tämä olikin ainoa laivaostos Serenaden  kosmetiikkapuolelta, joten tätä olin miettinyt ja valintani tehnyt jo ennen laivalle lähtöä.
Pirskahteleva kukkaistuoksu, Miss Diorin Blooming Bouquet, on kuin juhlamekko, joka on koottu tuhansista kukkasista. Sydäntuoksuna pioni, joka muistuttaa ruusua ja liljaa. Pohjatuoksuna mandariini, joka tuo tuoksuun raikkautta sitrusta ja hedelmäisyyttä sekä valkoinen myski luoden kevyen puuterimaisen vaikutelman tuoksuun.
Kesäinen tuoksu, joka sopii minusta kaikille ikään katsomatta.
Tämä kaunokainen pääsee nyt paraatipaikalle.

Teettekö joskus päätöksiä tuoksujen suhteen myös ulkomuodollisista seikoista?

                                        With love,
                                        M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *