Kosmetiikka,  Muoti

Liukuväriä latvoihin

Nuorempi tyttäreni oli nähnyt jossakin ihanat vaalennetut latvat tummissa hiuksissa ja sellaisethan oli saatava. Värejä katsottiin ja harkittiin ja Préférencen  FeriaWild Ombrés vaikutti sopivalta ja siitä vaan sitten värjäyshommiin. Minä sudin ohjeiden mukaan harjalla väriä latvoihin ja tyttären tukkaa kun riittää, niin kyllä siinä aikaa vierähti.

Mutta koska mini m:n tukka oli niin tumma, niin eihän se vaalennus tehonnut ja niin meidän oli sitten harkittava jotain muuta konstia.
Casting Créme gloss sai sitten hieman vaaleutta latvoihin ja tytär oli tyytyväinen. 

Latvat joutuivat nyt aika koville, joten latvojen leikkaaminen on varmasti ajankohtaista jonkin ajan kuluttua. Kauniisti nuo latvat hehkuvat vaaleana. Mitähän seuraavaksi onkaan vuorossa? No, rahat säästyy, kun tekee itse näitä värjäyksiä. Onko tämä touhu teille muille tuttua? Oletteko perusvärjäyksen lisäksi kokeilleet näitä latvavirityksiä?

                                                        With love,
                                                               M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *