Kosmetiikka

Kauneuden puutarha-tapahtuma

Berner järjesti ihastuttavat Kauneuden puutarha-blogikutsut, johon minäkin sain kunnian osallistua. Paikalle oli kutsuttu noin sata bloggaajaa ja ilta eteni lähinnä omaehtoisesti pisteestä toiseen tutustellen ja välillä tarjoiluista nautiskellen ja mikä parasta, siellä oli myös ihania bloggaaja-kavereita, joita pääsi myös tapaamaan. Tarjolla oli kevään uutuustuotteita, joita saimme nyt katsastaa ja tehdä tuttavuutta.

IsaDoran hehkuvat kesävärit kimmelsivät kilpaa kauniissa rasioissaan ja hinkuivat päästä luomille edustamaan. Isadoran meikkitaiteilija ruotsista oli lennähtänyt paikalle ja teki vieraille silmämeikkejä.

Isadoran blusher-bronzer ja highlighter, kaikki samassa rasiassa. Todella kätevää perusaamuina, kun on kiire, niin kaikki on mukavasti samassa setissä, mutta varsinkin matkalle lähdettäessä ihan must-juttu. Tähän pitääkin tutustua kunnolla ja arvaan, että tämä saattaa olla monelle nuorelle edullinen ja kattava ostos. Hinnat pyörivät alle parissa kympissä, mikäli oikein muistan ja näitä saa mm. Sokokselta .

Nämä kesän värit tuovat mieleen Karibian värikkäät rakennukset ja tietenkin auringon ja turkoosin meren.Nyt jopa minä, vihreän inhoaja, alan lämmetä tuolle turkoosille, niin kutsuva se on.

Kurkkua tuubissa, eli kurkku ravitsevana tekijänä rispsivärissä. Kyllähän se on jokaisen naisen tiedossa, että kurkkuviipaleet auttavat laskemaan turvotusta silmänympäryksillä, joten ihan loistava keksintö lisätä sitä ripsiväriin.

Rimmelin pisteessä tehtiin huulimeikkejä ja tuolla instan puolella pyöriin minun punaistakin punaisemmat huulet. Huulet väritettiin suudelmankestävällä huulikiillolla, jonka päälle laitettiin hoitava, mutta myöskin lisää kestävyyttä antava ohut geelimäinen tuote. Nyt pitäisi punan kestää syömiset ja suutelemiset. Lähtee pois vain meikipoistoaineella ja ajattelin poistaa huulivärin ripsivärinpoistoaineella. Toivottavasti lähtee, koska en halua löytää huulen kuvaa aamulla tyynynliinasta.

Muistatteko te XZ tuotteet? Minä muistan lapsuudesta ja ne mainokset, jotka pyöri tv:ssä. Mutta nyt tuotteet ovat uudistuneet ja kehittyneet niin paljon,että kuulemma toimivat yhtä hyvin kuin markkinoilla olevat muutkin tuotteet. Shampoo värikäsitellyille hiuksille omaa ihanan raikkaan tuoksun hedelmätarhan sadosta,joten  näitä kyllä mielellään nuuhkii. Hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote ja uskon meidän neitien tähän kyllä tykästyvän pitkien hiustensa kanssa.

Clarinsin pisteellä oli esillä eri ikäisille suunnatut seerumit ja hoitovoiteet. Eteeriset öljyt ja niiden tuoksumaailma sekä tuotteiden oikeaoppinen levittäminen ovat kaiken perusta Clarinsilla, joten sain kunnon opastuksen tähän. Kaikki tuotteet lähinnä paineltiin lempeän voimakkaasti iholle, jolloin nesteet lähtevät liikkeelle esimerkiksi silmänympärysalueella ja turvotus laskee. Tämä kuulostaa ihan loogiselta ja varmasti toimii. Tämä opastus toteutettiin käsivarren sisäpinnalle ja pyydettiin kuvittelemaan käden eri kohtaan otsa, silmät, posket ja kaula sekä dekoltee-alue.

Philosophy esitteli uutuustuoksua nimeltään Loveswept ja samalla mm. seerumia No reason to hide, joka korjaa ihovirheitä ja häivyttää punaisuutta, pigmenttiläiskiä ja laajentuneita ihohuokosia. Kuulostaapa niin minulle sopivalta seerumilta.

Tuoksumaailmaan huumaa. Marc Jacops Daisyillään, Chole ja Ck muutaman mainitakseni.

Kynsilakkataivaan palanen. Tästä mini m olisi pitänyt.

LV tuotteet olivat myös edustettuina ja siinä pisteessä tehtiin ihon kosteusmittaus ranteen sisäpuolelta ja huomasin juuri, ettei minulla tästä pisteestä tullut otettua kuvaa, mutta muutama tuote on sitten myöhemmin blogissa tulossa esiteltäväksi. Saimme ihanan goodiebagin mukaan, jossa oli myös tuotteita, joista en tässä vielä maininnut ja tuotteista postaan ajan kanssa niitä testattuani, tai no täällä niitä jo muuan innokas kokeileekin, samalla kun minä tätä vielä kirjoitan. Testiryhmä on siis reippaana paikalla.

Iltapäivä oli mukava ja oli ihanan rauhallinen tunnelma tutustella tuotteisiin ja jutustella tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Ihanat Tiia  Keski-ikäinen blogista, Jonna Keywordlove ja Mia Beauty Highlights blogeista jakoivat hetkiä tuosta iltapäivästä kanssani. Kiitos vielä mukavasta seurasta.(Blogit löytyvät tuosta sivupalkista).
Lämpimät kiitokset myös Bernerille tämän tilaisuuden järjestämisestä.

Yhteistyössä Berner

                                              With love,
                                                    M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *